17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
arkadaşlar sizce de standart sapma dahil 72 puan sanki biraz imkansız değil mi? 75 diyene eyvallah da..
-
Ilk bakışta biraz zor gibi ama 72 olmasa da 73-74 olabilir gibi duruyor kanımca
-
@kadir_karasu İşte asıl mesele bu sene o puanına sıralama yüksek mi gelicek düşük mü gelicek düşüncesi kardeşim. Ben de aslında fazla inanmıyorum kontenjanı bir şekilde tamamlarlar ya da çıkar yapan yani. Ama 72.28 puana bile 200 kişi den kaçırıyosun. Geçen sene demek ki 72-79 arasında 241-500'lü sıralamalar sıkışmış...
-
Tabi tabi aynen öyle biraderim
Ama işte onu bilemiyoruz maalesef -
Nihai başarı listesinde zaten vardı bu durum
16 kişi 79 küsur puanla
14 kişi de 80 küsur puanla kalmış mülakata -
hesaplarımızı en kötüsü için yapalım ki hayal kırıklığımız en az olsun diyenlerdenim
-
@kadir_karasu kazananlar liste şeklindemi yayımlanıyor yoksa Ösym yaptığı için osym sitesinden her aday girip kendimi mi bakiyo?
-
Bu hafta açıklanır mı acaba
-
@uzman ıçişleri bakanlığı "nihai başarı listesi" adıyla yayınlıyor.
Ismi olanların hem yazılı sınav hem sözlü sınav (halk arasında mülakat ) puani yer aliyor. -
@G4Z1 pazartesiden sonra gün saymaya başlayalım..
-
@bürokrat711 hadi hayırlısı
-
@kadir_karasu Kardeşim ben o listeyi gördüm de çok fazla küsurat vardı.buradan kısmi puanlama yapılıyor düşünceme kanıt bulmuştum,siz ne düşünüyorsunuz kısmi puanlamada?
-
@mehmetsy kısmi puanlama derken biraderim ?
-
@kadir_karasu Cevap tam olarak doğru değilse doğru olan kelimelere puan verilmesi tabii moda mod cevap istenen sorular istisna
-
Ha o mesele.
Ben şu şekilde düşünüyorum
Eğer soruda .5 .5 gibi ayrı ayrı puanlama yoksa puan verileceğini düşünmüyorum.
Örneğin 3 beyaz sorusu gibi -
@kadir_karasu hmm o da olabilir tabii ki
-
Bazı formlar da 28 den aşağı inmez diyenler var
-
Geçenki sinav için de 35 altına düşmez deniyordu
-
28 'den aşağı düşmezse arkadaşların önünde düğme ilikler Ülkem ve milletim için sevinirim kendi adıma.
-
@kadir_karasu peki kaçta kapattı geçen yıl