17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kaymakamlık1 kardesim acikcasi komisyonn ne yapacagi hakkinda kimsede net bit fikir yok ikincisi yapldi bu tarz bir sinavin kimsede birikim tecrubede yok bekleyip gorecegiz diyecem ama sorularida gormuyoruz ucu cok acik bir konu komisyonn vicdanina kalms diyelim
-
@bürokrat711 teşekkür ediyorum kardeşim
-
@osamano insanlar biraz heyecanlı dediğiniz gibi. Benim ilk sınav tecrübemdi. Şansım var mı, orasını bilemiyorum tabi. Sorular nasıl yorumlanıyor onu da bilmiyorum. Bu forumda kazanma ihtimali olanların iyi insanlar olduğuna inanıyorum, biz kazanmasak dahi onların kazanması tesellimiz olur
-
maarif kelimesinin anlamına bakıyorum eğitim, kültür v.s anlamında yani maarif yerine eğitim kongresi demek ve bunu yanlış kabul etmek açıkçası mantığa uymuyor
-
@kaymakamlık1 hocam katılıyorum ama kelime olarak istiyorlar bazen.mesela ben kabuledilebilirlik sorusuna ; başvurunun gerekli şartları taşıyıp taşımadığını incelerler yazdım.aslında doğru kabuledilebilirliğin açıklaması bu ama malesef kelime olarak yazamadığım için yanlış ..
-
@miatty bence yazdığın cevap doğrudur kardeşim. Yani içerik yerine işin biçim kısmına bu kadar titizlikle bağlı kalacaklarını zannetmiyorum. Sonuçta bu sınavda amaç bilgi ölçmek değil midir.
-
@kaymakamlık1 öyle tabiki ama ben kelime olarak değilde açıklamasını yazdığım için yanlış kabul ettim
-
forumda da dikkat ettim, bazı arkadaşlar maarif kelimesinin yanına parantez içinde eğitim i de yazmış.Sonuçta bu kongre ile eğitime ne kadar önem verildiği gösterilmiş oluyor.
-
@kaymakamlık1 inşaallah doğru kabul edilir hocam
-
bence hepsini yanlış kabul etme, muhakkak puan verilir. Ben geçen yıl da bu sınav girdim. Sınavdan sonra 75 civarı bekliyordum.78,40 puan geldi ve çok az bir puanla mülakata giremedim.
-
Her şey kısmet. Biz olmasak da inşallah bu makamlara bizden daha iyi ve gerçekten işin liyakatine sahip insanlar gelir. Çünkü gerçekten ülkemizin başarılı, dürüst ve donanımlı idarecilere ihtiyacı var. Allah devletimizi, milletimizi ilelebet baki eylesin.
-
@kaymakamlık1 amin kardeşim
-
@Mehmet-Muzaffer kardeşim çıktığın bu yolda en kısa zamanda inşallah sonuç alasın.
-
@kaymakamlık1 geçen sene 50 soruda kaç doğru yaptın kardeş?
-
@bürokrat711 inan geçen yıl kaç net yaptığımı net olarak hatırlamıyorum. Sınavdan sonra pek öyle yoğun olarak takip de etmedim hangisi doğru hangisi yanlış diye. Ama 78,40 puan gelmişti.
-
@kaymakamlık1 sıralamanız 250 civarıydı sanırım geçen yıl? kaçıncı oldunuz?
-
Arkadaşlar mülakat tecrübesi olan arkadaşlardan özellikle yanıt istirham ediyorum. Ben kamu sektöründe yaklaşık 17 yıldır memur olarak görev yapıyorum. Son 5 yılını idareci olarak görev yapıyorum. Bunun mülakatta göz önüne alınıp alınmadığı konusundaki değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
@kaymakamlık1 hocam kaç yaşındasınız?
-
@bürokrat711 bu sınava son giriş hakkımı kullanıyorum. Bir daha kısmet olmayacak maalesef.
-
Anayasa mahkemesi sorusuna on inceleme (kabul edilebilirlik-edilememezlik ) yazdım..İzmir iktisat kongresi ile ilgili soruya da fazladan ekonomistler yazdım..sizce bu soruları yanlış mı kabul etmeliyim..