17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@miatty 4 cikarsa ikimizide baya rahatlatr.
-
İnsanı ümitlendiren nokta şu ; geçen sene sınavdan sonra taş çatlasın 37 ile kapatır demiş insanlar ama gelinen nokta 31-32 ile kapatmış.ve bu sene nispeten daha zor diyor tecrübeli arkadaşlar düşeceğine kanaat getiriyorlar.
-
@miatty dogru diyosun.ama gecenelrde bi yerde okudum tam hatrlymyrm mantkli geldi bana.bu yil pek alim yapilmadi millet issizlikten kaymakamliga yuklendi.ayrica ilk acik uclu sinav acemiligi olmyck bu sene.sinavin zorlugu ve kisi sayisinn artmasi tabiki etkilycktr ama.baraji tam belirlymyrm ama rahat bi bekleme donemi icin +25 yeterli diye dusunyrm
-
@ali-asker +25 garanti olsa doğru biraz daha rahatlar insan ama anladığım kadarıyla hiçbir şeyin garantisinin olmadığı çok değişik bir sınav bu.kazandım diyenlerin kazanamadığı ümidi olmayanların kazandığı..hayırlısı Allah'tan bekliyoruz bakalım
-
@ali-asker kardeşim millet işsizlikten kaymakamlığa yönelmesi mantıksız malum forumda gördüm bende bu yazıyı şöyle düşünmek lazım hakimlik ilanı ne zaman geldi sayıştay ilanı ne zaman geldi ve kaymakamlık ilanı ne zaman geldi... bu soruların cevaplarına bakacak olursak işsizlikten bir kişinin kaymakamlığa çalışması çok mantıksızdır o yüzden müsterih olun bu tarz şeyler moral bozmak için yazılan şeylerdir...
-
herkese selam arkadaşlar, belki soruları tartışmanın bir manası yok ancak sizden bir şey rica edeceğim.Şu kapsanmış faiz sorusunu tam olarak hatırlayan var mı acaba ? bu konuyu erdal ündalın makro iktisat kitabında var olduğunu söylediler ancak o kitap bende yok.Kemal yıldırımın makro ekonomi kitabı var bende konuyu onda buldum.
-
@ali-asker kardeşim benimde
1.kararliligi
2.nedeniyle
3.sıralama sorusu doğru
4.bir sehri tanimak da gezip gorulmeden olmaz
5.yazım yanlısı herşey ve birde da 'nin ayrı yazili si
6.Anlatımının sade olmaması(sanat sorusu)
Bunların haricinde
Türkiye cumhuriyeti merkez bankası
Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası
Devlet Denetleme Kurumu
Bosalmayi takip eden 90 gün sonra(ilk pazarı yazmadım)
Bunların haricinde 23 net -
@Yemlihan58. Iki banka sorusundanda puan alirsin .ddk ve secim sorusunu sanmiyorum.25 eder yani turkcesiz.buyuk buyuk ihtimal kazanrsn.rahat ol
-
@ali-asker turkceden kac gelir sence kardes
-
@Yemlihan58. Valla turkceden bende yorum yapamyrm ama 4 5 tane banko gbi gorunuyo
-
@Yemlihan58.
İlk Pazar günü yazmadığın için puan alman çok zor arkadaşım. 90 gün sonrası Salı gününe denk geliyorsa o gün yapılacakmış gibi anlam çıkıyor cevabından. -
Benim türkçe hariç koruma da doğruysa eğer 23 doğru eder.ham puan olarak 58 eder türkçe ve standart sapma hariç
-
@president06 kardeşim bu sorudan puan alacağımı sanmıyorum ama tek ümidim un şeker tuz yazana kısmı puan verilmesi eğer ona verilirse bu soruyada kısmı puan verilebilir diye dusunuyorum
-
@Yemlihan58. Emrah kardeşim kazanırsın
-
@miatty inşallah sende kazanırsın ancak şöyle birşey var
1.Kabul edilebilir lik
2.280
Sorularinda tartışmalar oldu bu cevaplar kesinlestimi -
@Yemlihan58. Ben kabuledilebilirliğe başvuru için yeterli şartların oluşup oluşmadığına bakarlar dedim.280 dediğin soruyuda 250 yaptım.bunları yanlış kabul ettim zaten
-
@miatty En çok takindigim sorular su 90 gün sorusu ve devlet denetleme kurumu
Birşey bana o ilk pazar gününü yazdirtmadi kendimi zorladim ama yazamadım
Devlet denetlemede ise ilk önce kurul yazdım sonra lyi m yaptım inşallah 2sindednde en azından kısmı puan verirler -
@Yemlihan58. pazar günü sorusuna puan alamayabilirsin ancak kurumu sorusuna alırsın bence.
-
Cevap kabul edilebilirlik deglmi zatn.dogru sayiyrm onu ben
-
@ali-asker 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Cevap kabul edilebilirlik deglmi zatn.dogru sayiyrm onu ben
soruyu hatırlayabiliyor musun hocam? bu soru biraz uzun 3-4 satır bişeydi.