17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@G4Z1 Yani kısmilik diye bir şey o soruda olmaz bence çünkü genel idare sınıfı okul müdürlerine varan ast yöneticileri tanimliyor. Yani genel idare sinifi diye bir sinif olmasa dediginiz mantikli olurdu.
-
@username7 Anlayamadım kardeş neyse hayırlısı olsun
-
@davidricardo Ben başından beri yanlış kabul ediyordum nohutcu kelime hatalarını çiziyorlar harf hatalarını dikkate almazlar demiş diye duydum ümitlendim biraz
-
Arkadaşlar bu SEBEP-KONU sorusunda iki bosluk alt altaydi. Sira önemli miydi acaba hatirliyor musunuz?
-
Kaymakli kadayif yazisini kaymakamlik diye okumsum diyorum burda ne alaka kaymakamlkmi olur boyle dukkan gibi :)olaya nasil kaptrdimsa kendimi artik
-
@username7 Sırası önemli tabi dediğiniz gibi ilk boşluk sebep ikincisi konu olucaktı sanırım.
-
Arkadaşlar benim de bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim, bağlı kuruluş sorusunun cevabını sadece "bağlı" yazıp bırakmış olabilirim,sizce buna puan verilir mi?
-
@mehmetsy Prensipleri kelime hatalarını çizmek harf hatalarını kabul etmekse puan verileceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar 40 sorunun puan dağılımlarını tam bilen varsa yeşillendirsin şurayı hayrına
-
Karşılanan enflasyon sorusu 1+1 puandı.
Yazım yanlışı sorusu 0.5'erden 2.5du sanırım.
3 puanlık vardi 2 tane de sanirim ama hatirlayamadim. herkes bir sey yazarsa buluruz.
-
@davidricardo eyvallah hocam ayrıca anayasa ve idare 2.5 puanlık 18 soru kardeşim, türkçe anlatım bozukluğu ve sıralama 3 puan diğerleri ile 15 puandı, tarih 2+3 puandı, iktisatta tüfe sorusu 3, faiz paritesi 2 diğerleri 2.5, insan haklarında 'kabul edilebilirlik' cevabının olduğu 3 puan olduğunu hatırlıyorum kardeşim inşallah yanlış hatırlamıyorumdur
-
Turkce 3 soru 3 puan
Yazim yanlisi 2 puan (0,5 dort tane)
Yazarin ozelligi 2 puan
Eserin karmasikligi 2 puan
Tarih fransa ing yunan 1er puan
Maarif kongresi 2 puan
İnsan haklari kabul edilebilirlik ve koruma 3 puan
Diger ikisi 2 puan
Anayasa idare tamami 2.5 puan
Turkiye ekonomisi 2.5 puan tamami
İktisat faiz sorusu 2 puan ( 1er puan)
Tufe sorusu 3 puan ( 3 oncul 1er puan)
Digeri 4 sorunun tamami 2.5 puan -
@davidricardo
Anayasa ve idare hukuku sorulari 18×2.5=45
İktisat
-280,300,giffen mal,tam etkinsizdir 4×2.5=10
-faiz paritesi 1+1=2 puan
-tüfe 3 puan
Turkce
-şairin özelliği ,sanat sorusu,yazım yanlısı 3×2=6
-Anlatım boz,sıralama ,cümle tamamlama 3×3=9
Tarih
-maarif 2 puan
-ıngiltere fra.yun.3 puan
Türkiye Ekonomisi
-Herbir soru 2.5 puan 2.5×4=10
İnsan Haklari
-uluslararası ceza divani 4 boşluk 0.5×4=2 puan
-kabul edilebilir lik 3 puan
-insan haklari komitesi ve diğer soru(koruma) 2.5×2 =5 puan
Saygılar.. -
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar. Puanlama dediğiniz şekilde ise minimum 75 maximum 79 ham puan gelecek gibi. mülakat şansıma yüzde kaç verirsiniz?
-
@kaim-makam hocam genel olarak ham 65 üstünün mülakata kalacağı söyleniyor
-
@kaim-makam kac netiniz var
-
@Yemlihan58. Üstadım 30 ve 32 doğru arası var .
-
@kaim-makam senden rica etsem tüm cevaplarını yazarmisin bende sizinkilerle karsilastirim ikimiz içinde iyi olur
-
@mehmetsy inşallah üstadım.
-
Arkadaşlar cevabı koruma olan insan hakları sorusunda ben devletin insan haklarını koruması ve güvence altına alması yazdım.sizce yanlış sayarlar mı eğer cevap koruma ise ?