17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@davetsiz bakanlar konseyi
-
Arkadaslar elinde acık uclu soru bankası pdf olan varmı 4t donusum fark etmez
-
Devletin yaptigi kanunlarin ustunde dogaya uygun aklin, mantigin ve vicdanin kavrayabilecegi evrensel bir hukuk oldugunu ileri suren gorus?
-
Ab ye katilim icin uygulanan ulusal eylem planinin kapsadigi yillar?
-
@kadir_karasu geç oldu biraz ama hoşgeldiniz efendim, umuyorum ki forumumuz sizin için faydalı olacaktır.
-
Böyle bir soru bekliyorum arkadaşlar !!!
- 1982 Anayasası uyarınca gizli oylamanın zorunlu olduğu haller ?
Aynı şekilde nitelikli çoğunluk hallerine de dikkat edelim
- 1982 Anayasası uyarınca gizli oylamanın zorunlu olduğu haller ?
-
....... modelinde firmalar uretim kararlarini esanli olarak belirlerken,.........modelinde firmalardan biri uretim duzeyini digerinden once tespit eder. Oligopol piyasalari arasinda fiyati veri kabul eden, istikrarli bir cozumu olmayan model....... modelidir?
-
Kamu yonetiminin yonetmelik cikarmasi icin ayrica yetkili kilinmasina gerek yoktur, kendiliginden bu yetkiye sahiptir. Bu yetki........ilkesinin bir sonucudur?
-
cournot
stackelberg
edgeworth
? -
Derece ilerlemesi kaç yılda olur. Kas ta 2 demiş ben 3 diye biliyorum.
-
@ismail kardes kademe ilerlemesi 2 yil derece ilerlemesi 3yil diye biliyorum
-
Kademe bir diye biliyorum
-
Denemeler de kaç doğru çıkarıyorsunuz arkadaşlar?
-
@mülkiyeli Gecen yilki sinavda Ana.md.19 kisi hurriyeti ve guvenligi ile ilgili soru tam olarak neydi?
-
@adayadayı o kadarını hatırlamıyorum yukarıda paylaşılan kaykakamlık cevaplarında çok yanlış var
-
Şu 2011 de MGK düzenlemesiyle alakalı biri soru paylaşmıştı , her yerde aradım bulamadım tek bulduğum oturma düzeni soruyu paylaşan arkadaş cevabıda paylaşabilir mi merak ettim
-
4734 sayılı kik e göre ihale yetkilisi ihale kararının alınmasını izleyen en geç ....... İçinde ihale kararını onaylar ya da gerekçesini belirterek iptal eder. Sonuç ihale yetkilisinin ihale kararını aldıktan sonra onaylandınız günü izleyen en geç ...... İçinde teklif veren tüm isteklilere bildirilir.
-
@mülkiyeli 60 ve 5 mi?
-
@mrtyzccc o MGK sorusunu sen paylaşmıştın sanırım
-
5 iş günü 3 gün