17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@iibf-li İktisat bende de sıfır:)
Görevden uzaklaştırma yazıp sonra silip açığa alma şeklinde sorulardan birini değiştidim bunun gibi mi:) -
yok mesela kurulu sildim kurum yazdım, Belediye başkanına vekalet sorusuna sadece genel sekreter yazdım,
-
kasın deneme sorularını görünce iktisat çalışmaktan korktum iki soruyu attım ama tutmamış
-
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Kimsenin emeği boşa çıkmasın. Ben bu yıl çalışmadan girdim.Tam 4 sorunun önce doğrusunu yazıp sonra da yanlış cevaplayarak kendi ipimi çektim:) o yüzden hakedenler girsin bu sene diyorum
-
Sizinki bir sey mi ben giffen i silip düsük mal yazdim ama olsun her giffen mal düsük mal olduguna göre hakkimi istiyorum hala umutluyum
Nisan mayis gibi bir sinav daha olacak gibi. Bir soruyu 10 kere okumazsam ne olayim -
@davetsiz benim ki birşey değil 4 şey :))
çok dikkatli okumak lazım ve ilk akla gelen doğrudur şiarından şaşmamak lazım:)) -
@davetsiz
bence ilk aklına gelenleri yazıp kapatmalı kitapçığı, sonradan değiştirdiklerimiz yanlış, bende meclis karar yeter sayısına 139 yazdım sildim 276 yazdım en çok buna üzülüyorum, şeytan nasıl bi dürttüyse artık -
Aynen öyle arkadaslar uzerinde durdukca afallıyoruz bu sefer bildiklerimizi de karistiriyoruz..
-
sınav salonunda görevliler bi anketten mahsetmişti, ben bulamadım osym nin sitesinde bilginiz var mı
-
Bizim salonda söz etmediler anketten
-
Arkadaşlar artık düşünmemeye çalışın sınavı , umudunuzuda yitirmeyin.ufak tefek imla hatalarına kafanızı takmayın mesela ben geçen sene Türkiye ekonomisi sorusuna sadece doğrudan gelir yazdım bazıları doğrudan doğrudan gelir desteği yazmış ama tam puan aldım.sınavdaki boşluklar çok kısaydı biliyorsunuz boşluğu taşınmamanız gerekiyor sorunun cevabını aşağı yukarı ösym nasıl yazmanız gerektiğini ima ediyor.ayrıca bazı soruların tek cevabı yok.mesela üç beyazlarda Korkut boratav tekstil buğday şeker diyor 3 -5 sayfa sonra dokuma un şeker diyor.mantık hatası yoksa puan alıyorsunuz. Mesela arkadaş genel sekreter yazmış ona puan verirler endişe etmeyin.
-
hadi bakalım inşallah. ne zaman açıklanır acaba
-
@mülkiyeli kardes bende idari vesayet yazmadim sadce vesayet yazdim buna puan verirlermi
-
Ocak ayının ikinci yarısından sonra açıklanır
-
@mülkiyeli
peki mülakat süreci hakkında bilginiz var mı -
Bence sinavlarin aciklanma sureci soyle olur:
Hakimlik:13 Ocak
Kaymakamlik:20 Ocak
Sayistay yazili:27 Ocak -
@yaya51 elbette verirler bu sınav burda ya da başka yerde konuşulduğu gibi değil.hatta senin verdiğin cevap istenilen cevap kısa net bu kadar pimpirikli düşünmeyin.puan vericiler bu konuda profesyonel insanlar ve inanın vicdansız değiller.
-
@mülkiyeli
benim korkularım tamamen forumdaki yorumlardan kaynaklı -
@iibf-li kardeşim korkma sakın gerçekten burda konuşulan gibi değil .
-
Mülakat hakkında ne öğrenmek istiyorsun