17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@mülkiyeli kardeşim benim demire puan verirler mi ? Pamuk-demir-şeker yazdık..Temel hak ve özgürlüklerin korunması yazdım bir de ona da puan verirler inşAllah
-
@mülkiyeli
sevindim gerçekten, ben yorumlara bakınca bilgisayar ortamında falan okunacak sandım , -
Bu konuda bi şey diyemeyeceğim kardeşim inşallah verirler diyorum sadece
-
@şahbender 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@Tsubasa kardeşim ahmet hocanın ve çoğunluğun dediğine göre 25 üstüne gelir.seninkide bu tahmine uyuyor.4 tane yarım 2 puan etse 27 doğrun var.türkçeleri ne saydın
Türkçeden 6 puanlık soruyu direkt yanlış kabul ettim malum birseyler yazdim ama bilmiyorum doğru mu
-
@mülkiyeli
daha önce hiç mülakata girmedi sınav ilanında da bilgi yoktu sanırım mülakat hakkında, değerlendirme neye göre yapılıyor mülakatta -
@iibf-li orası roman olur kardeşim uzun hikaye
-
@mülkiyeli
zaten ben bu romanı okuyamadığımdan kaldım bu zamana kadar:) -
@iibf-li
Mülkiyelinin dediği gibi orada ne romanlar ne efsaneler çıkar. Sonuçlar açıklanmadan orayı düşünmeye gerek yok. Sonuçlar açıklanınca yeteri kadar zaman var zaten mülakat hazırlıklarınaBu arada insan hakları ile ilgili devletin görevi ve BM sorusu 2'şer puanlık mıydı?
-
Sinav kagitlarinin nasil okunacagina dair ;arkadaslar simdi butun kagitlar taraniyor ve hepsine bir numara veriliyor adaydan bagimsz dedigi bu senn ismin olmuyor kagitta ve ordan bu konuda uzman biri aliyor yannda cevap anhatri var ona gore okuyor sonra ayni kagidi baska bir uzman aliyor okuyor ikiside farkli puanlar verdiyse bir ucuncu kisi okuyor olay bu yaziyi okuycak optik yok bunu osym baskann roportajindan okudum bende
-
O soruyu hatırlayınca kafayı duvara vuruyom. Insan hakları komitesi yazdım sildim komisyonu yazdım ahh ahh
-
Arkadaşlar Ahmet hocanın yazdığını bulamadım bir arkadaş şuraya kopyalayabilir mi zahmet olmazsa.
-
Ösymde mesai başlamıştır Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Arkadaşlar kurul yerine kurum/ Mülki idare amirliği yerine Mülki idare/ Türkiye Sınai Kalkınma Bankası yerine Türkiye Sınai VE Kalkınma Bankası yazdım. Sizce puan alabilir miyim siz değerli kaymakam adaylarına danışmak isterim.
-
@marshall üç beyazı sormuşlardı siz üç siyahtan birini yazmışsınız. (demir kömür akaryakıt) bu nedenle kabul edilme şansı yok malesef arkadaşım
-
Umudu Olan olmayan arkadaşlar vakitleri varsa biraz dinlendikten sonra çalışmaya başlamasını öneririm mülakat tarihiyle sınav arasında çok uzun bir zaman dilimi olmayacak diye duydum.
-
@Erkinis Benim durumum da seninle aynı kardeşim pek umudum yok ama inşallah böyle ufak tefek hatalar yapan herkese puan verirler,bu tür hatalardan puan alabilirsem mülakat şansımın oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum
-
@bestof92 Hayırlısı olsun dostum.Benim kanaatim şöyle ki bu soruları hiç cevaplayamayan veya yanlış cevaplayanlarla bizim harfyanlışı yapanlara aynı puan vereceklerini hiç zannetmiyorum. Mülkiyeli arkadaşa katılıyorum. Sonuçta bu sınavı okuyanlar uzman kişiler.
-
@mülkiyeli
Geçen mülakatta yaklaşık 1,5 aylık bir zaman vardı. Eğer yine öyle olursa kısa bir zaman değil bence -
@uzmanyardımcısı yok ikinci sınavdan bahsediyom :))
-
@mülkiyeli duyum var sanırım ne zaman olur bilginiz var mı sonraki sınav ?