17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Akfon Mümtaz abi Mayıs 2017'de 100 kişi diyor
-
@president06 bende öyle duydum
-
@mülkiyeli o zaman bu olmazsa önümüzdeki maçlara bakacizz
-
olur inşallah da gerek kalmaz
-
@mülkiyeli
inşallah -
...................
-
Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Alan Bilgisi Testi için puanlayıcılar tarafından soru bazında verilen puanlar test bazında ayrı ayrı toplanacak ve bu toplamlar testlerin ham puanı olarak belirlenecektir. Her test için sınava giren adayların ham puanları kullanılarak ortalama ve standart sapma değerleri bulunacaktır. Bulunan ortalama ve standart sapma değerleri kullanılarak her test için adayların ham puanları, ortalaması 50 ve standart sapması 10 olan standart puanlara dönüştürülecektir
-
ham puanlarınızın üzerine sapma oranı eklenecek , muhtemelende sonucunuz virgüllü çıkacak .
-
...............
-
@mülkiyeli sapma nasıl olur geçen seneye göre
-
o zaman tahminimizin çok altında ya da üstünde gelebilir puanlar öyle mi
-
@vilnius_katibi geçen sene 240.adayın ham puanı 74 küsür olması lazım sapmalı puanıda 79 küsürlü bir şeydi.bu sene oran biraz artar diye tahmin ediyorum .ama benimki tahmin tabi
-
@mülkiyeli
ham puana göre mi standart sapmalı puana göre mi mülakata çağırma gerçekleşiyor -
@iibf-li standart sapmalı tabikide tek puan açıklanıyor arkadaşlar
-
@mülkiyeli
peki teşekkür ederim aydınlattığın için -
...............
-
Tarihte Bozkurt Lotus'lu soru 3 puan diğeri 2 puanmıydı ?
Bir de insan haklarında 3 puan olan soru var mıydı hatırlayan var mı?
Bu sene sapmayı çok çok etkileyecek soru yok,geçen yıl 5 puanlık Sanayi sayımı sorusu ve 5 puanlık Türkçe soruları hem zor hem puanı yüksekti.Bu yıl Mahalli İdare Birliklerinden gelen 2 soru Tüfe sorusu ve Faiz sorusunda sapma yüksek olur tahminim ama geçen yıl ki kadar etkilemez.
-
Selam Arkadaşlar geçte olsa aranıza katılabildim nickime bakmayın sadece totem yaptım
-
.........................
-
Arkadaşlar bir sorum olacak, Ben 17 Aralıktaki sınava çok sıkı çalıştım ve iyi bir puan bekliyorum 80 üzeri gibi ama tek sıkıntım Aöf Mezunuyum bazı arkadaşlar sınavdan 99 bile alsan mülakatta yüzüne bile bakmadan elerler seni dedi yazılı sınavı kazanırsam mülakatta hiçmi şansım yok