17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Sevgili kardeşim ben de sana saygı duyuyorum ama
Geçen seneki sınavda 50 soru iken 30 ile zor kapattı. Ve bu sene 40'a inmiş iken 30 altına kesinlikle inmeyecek öyle mi?
Kaldı ki bu sınava "ciddi" hazırlanan bizler,hepimiz,sınavın geçen senekine kıyasla ters köşe olduğunda hemfikiriz.
Bilemedim. Bence 30 çok çok uzak BU sınav için. -
@kadir_karasu degerli kardesim biliyosun gecen sene 78 bandinda kapatti. 25 dogrusu olan bir arkadasimkn sayisal degerli puani ortalama 65 oldugunu dusunelim ve standart sapma biliyosun 5 ile 8 puan arasi getirecektir buda 72 ye tekamul ederki bence yetmez . Sen tecrubeli bir arkadasimizsin puan skalasi bu sinavda hic degismedi soru sayisi deissede skala degismez kanimca. 30 dogru yapan biri 75 puan ortalamasi ve standart sapma ile bence mulakata katilir. Kaldiko bende cok ciddi calistim ama trajik hatalar yaptik ve suan 26 dogrum gorunuyor oda iyi haliyle inan bende cok isterim belkide yanlis dusunuyorum siz haklisiniz ama gecen sene cok uzuldum belkide bu etkiliyo olabilir umarim hepimiz icin en guzeli hayirlisi olur.
-
Full mü yaptılar? Sınav açıklanmadı daha hocam full yaptıkları ne malum? Kapsanmış faiz sorusunu nasıl çözmüşler yahut türkçe sorularından nasıl emin olabiliyorlar? @meter1
-
@Harun-Resid beyanlari o yonde hocam sen nasjl su kadar netim var diyosan oda bu kadar netim var diyor
-
Benim gördüğüm şu. Ve bu P37'li durumda da vardı.
Üst düzey puan alanlar çok az oluyor her zaman.
Demek istediğim şu
90-100 arası tek tek diziliyor kişiler
Ondan sonra bir "sıkışma aralığı" oluyor.
İşte 80-86 arası oluyor bu sıkışma.
O yüzden arkadaşların bence pek de kıstas olmamalı bizim için.
Biz sıkışanlar arasındayız şu an ve bu da sınav açıklanınca belli olacak.
Çünkü test sınavı değildi sınav. -
Hayırlısı bakalım Pek inandırıcı gelmese de full olayı bekleyip görelim. @meter1
-
23 net doğru + 6 Türkçe doğru + 3 tane un şeker tuz tarzında doldurulmalı sorum var..Sizce mülakata atmaya yeter mi yoksa sıkıntı mı? Öncelikle @mulkiye01 @Antimülakat ve diğer üyeler yorum getirirseniz harbiden sevinirim
-
@gokhan hocam söylediniz gibi 28 ve üstü doğru kurtarır diye düşünüyorum. Soruların puanlamasını tam bilmiyorum ama 36 doğru yapanın tam puan alacağını öngörerek böyle bir doğru sayısına düşeceğini düşünüyorum.
-
@meter1 Boyle bir sey mumkun degil.Tavsiyem de kesinlikle dikkate almamaniz.
-
@Antimülakat faiz paritesi Lerner endeksi uretici artığı ve tüfe doğru,sınai ve kalkınma bankası insan hakları komitesi ceza mahkemesinde yargilanacak suçlar kamu denetçiligi kurumu bunlar da doğrular arasında..Tek moralimi düzelten bu standart sapması yüksek olan soruları yapmam..Güveniyorum tahminine
-
@gokhan "faiz paritesi Lerner endeksi uretici artığı ve tüfe" yanlış hocam bende de; diğerleri ise yüksek oranda doğru. Açıklanınca puanlarımızı bir karşılaştırıp standart sapma etkisini görmek isterim açıkçası. Pek umutlu değilim yine de.
-
@gokhan faiz paritesi ve tüfenin cevabı ne tam olarak hiçbir yerde bulamadım
-
@gokhan 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@Antimülakat faiz paritesi Lerner endeksi uretici artığı ve tüfe doğru,sınai ve kalkınma bankası insan hakları komitesi ceza mahkemesinde yargilanacak suçlar kamu denetçiligi kurumu bunlar da doğrular arasında..Tek moralimi düzelten bu standart sapması yüksek olan soruları yapmam..Güveniyorum tahminine
Kamu Denetciligi Kurumu yanlış kardeşim
Onu düzeltesin -
Arkadaşlar TÜFE sorusunun cevabı şöyle.
1-Nitelik sapması
2-İkame sapması
Bu ikisi Erdall hocanın kitabında yazanlar. Diğer ikisini bilmiyorum. -
@kadir_karasu Devlet Denetleme Kurulu değil mi hocam o?
-
Aynen kardeşim DDK
ben de kamu den. yaptım ama yanlış
Cevap DDK -
26-27 bandında kapatacağını düşünüyorum.Bu sınırların altına düşmez bence.
-
25 nette kaldık . encumene kim başkanlık eder soruyor sandım b.b.başkanı yaptım ya la
-
Sınavda 2.5 ve 3 puanlık sorular haricinde 0.5 puan olan soruları hatırlayan var mı arkadaşlar?
Türkçe'de yanlış yazılan kelimeler sorusunda her biri 0.5 puandı.
TÜFE ve UA ceza mahkemesi soruları da böyle miydi? -
@president06 Ua ceza mahkemesi sorusu 0.5 puandı da tufe sorusunu hatırlayamadım