17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
TÜFE 3 Öncül vardı 3 puan. şu üretici rantı sorusunu kaç yaptınız acaba, malumlarda almış yürümüş
-
@paradoks 280 değil mi hocam onun cevabı?
-
Ben kısa dönemden bahsettiği için sabit maliyeti dahil etmeyip üretici artığı 250 olur dedim.
-
.................
-
@meter1 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz arkadaslar burada herkes samimi dusuncelerini ortaya koyuyor beni litfen yanlis anlamayin. Sinav olmus bitmks kimsenjn umidini kirma niyetim yok. Gecen sene benim gibi bu sinava girmis degerlj arkadaslar bilirler sonuclar aciklandiginda cok kisi husrana ugradi. Samimi ve gercekci fikrim tecrumede guveniyorum 30 dogru ve sonrasi mulakata kalir. 25 dogru belki 70 barajiji gecmeye yeter ama mulakata zor. Benim beraber bj yolda oldugum 6 arkadasim full yaptilar 4 kisi biliyorum 37 dogrusu olan bu sinava 2 yil calisan onca insan var emin olun bu forumu takip eden belki 50 kisiyiz ama disarida dedigim netleri yapan cok insan var saygilarimla...
Masallah Allah nazar değdirmesinben de seninle her turlu bahse varim ki 30 alti kapatacak..
-
Bu güne kadar osym nin yaptığı hiç bir sınavda full çıkaran olmadı açık uçluda hiç olmaz
-
Arkadaşlar Merhaba aranıza biraz geç dahil oldum. Herkese geçmiş olsun. Bence geçen sene yapılan sınavın sonucuna bağlı olarak 160 kişi daha fazla mülakata kalacağını düşünürsek 21-22 nete yani standart sapma puanı ile 70 alan bile mülakata kalabilir istatistiki verilerle de konuşmak lazım bu da bir gerçek.
-
Özellikle TÜFE, faiz, devlet denetleme kurulu, görevden uzaklaştırma, Türkiye sınai ve Kalkınma Bankası gibi soruları yaptıysanız 21-22 nete bile şansınız var bence
-
Rant sorusunun bilgileri neydi?
-
@AbuZiTTin beyanlri o yonde kardesim ben bilemem belkid3 deildir benim kastim bi noktada bi cok kisinin iyi gecmis
-
@Ronaldo kardesim nasil boyle dusunuyosun 21 net yapan arkadasimizin ham puani zaten 55 civari maksimum yani 20 puan standart sapmadanmi ala ak bence biraz abartili teshisin
-
21 22 cok iyimser oluyor 30 ustu demekte cok abarti 25 uzerinn sansi var bana gore ama benm tahmnmn en az 50 kisi ile konstum bunlarin cogu kpss iyi puanlar alms bu sinava ozel emek verms insanlar burdn bi tahmn yaptim 27 28 civari kapatr ha sapmasi yuksek sorulari yapan biri 25 ilede listeye girebilir
-
Gördüğüm kadarıyla 24-28 doğru arası yığılma var (benim doğru sayım 26) 28-30 arası bence mülakata kalacaktır 30 üstüne gelecek olursak tahminimce en fazla 75 kişi bu kadar yapabilmistir o da en fazla çünkü bu sınavda 10 tane kadar en çok çalışan adama bile hata yaptıracak tam cevabı nedir belli olmayan soru vardı(Türkçe dahil)
-
@kadir_karasu kadir 22 23 dogruya mulakat deniyor abartili deilmo sence dikrin nedir abi
-
Arkadaslr birde uretici artigu sorusu icin 220 ve 250 gibi fikirler var dogru olabilirmi
-
@meter1 bana kalırsa 250 ama pek de iddialı değilim bu konuda
-
Verilen bilgiler neydi hocam rant sorusu için @bestof92
-
@meter1 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaslr birde uretici artigu sorusu icin 220 ve 250 gibi fikirler var dogru olabilirmi
Hocam üretici rantı sorusunun cevabı 280 eminim.
-
Üretici ürettiği bir malı belli bir fiyattan satmaya razı iken piyasa koşulları malın fiyatını razı olunan miktarın üzerine çıkartırsa üreticinin elde ettiği bu avantaja üretici rantıdenir.
-
Bu ileti silindi!