17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@Antimülakat inş:)
-
@Phoenix kardeşim geçen sene sıkıntılı bir çalışma olmuştu da ona bir gönderme yapılmış, sorun yok hatırlamamak daha iyi
-
ÖSYM hakimlik sınavı için açtığı sonuç açıklama linklerini 24 saattir bekletiyor. İnşallah bizde olmaz böyle bekletmeler. 30-40 gün beklemekten daha zor o saatler.
-
yarın etkinliğimiz için çalışmalara başlayalım arkadaşlar güzel bi etkinlik güzel bi ses duyurma için arkadaşlarınıza ulaşın organize olun sağlam olsun o kadar çok boşta iibf li var ki herkes tek twit atsa tt olmama lüksü yok gerekirse twitter acın sadece 1 dakıkalık iş her siteye olabiliyoruz ama iş gerçekten önemli olunca boş veriyoruz bizim için bu etkinlik arkadaşlarım kardeşlerim http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/287?page=15
-
-
sabrımızı sınayacaktır ösym
-
@kamikaze kimse bizim sabrımızı test etmeye kalkmasın
-
@president06 Linklerin açıldığını nereden görüyorsun,aday işlemleri sisteminden görünüyor mu?
-
@Aliosman 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@president06 Linklerin açıldığını nereden görüyorsun,aday işlemleri sisteminden görünüyor mu?
mesela bu link hakim adayları için ( http://www.osym.gov.tr/TR,12939/2017.html ) ÖSYM'nin
"Adalet Bakanlığı adli-idari hakim sınavı değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar saat .....'den itibaren sonuclarını sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir. " yazısının girilmesini bekledikleri link -
Bu hafta olmasa da haftaya açıklanır kanımca
Şubat ayına kalacağını sanmıyorum ben -
İdari Hakimlik an itibariyle açıklandı. Kontenjandan geçemedik. Hayırlısı olsun.
-
@davidricardo kac puan almissin kardesim
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan
evy06 50 ham puan
kamikaze 60 ham puan
ozan 55.5 ham puan
Unutan 59 ham puan
paradoks 59 ham puan
bayburtlu 58 ham puan
gokhan 55 ham puan
hakan 60 ham puan
bulisteden hakimlik sınavına girip de kazannan var mı arkadaşlar -
Idari hakimlik tek kitap acmadim calsmadim sinava bakalim dedik girdik 74.4 almsim 1700 siralama
-
Eksileyen guzel kardesim neyine eksi verdin kimseyo trollemiyorum hakimlige ozel calsmadim kaymakamlik calstm birikmm vardi onnla oldu siralama neden eksiledin
-
Ben girdim ama kazanamadım. Herkesin bir yolu var arkadaslar hem kaymakamlık hem hakimlik birlikte yürüyebilcek işler değil ki bizlerde makine değiliz. İkisini birden basaran arkadasları çok tebrik ederim basarılarınız daim olsun.
-
77 'de kalmakta sevdaya dahil mi
-
Kaymakamlık sınavına yüklendim haliyle İdari hakimlik puanı kötü geldi zaten iki sınavı birlikte götürmek çok zordu birini seçmek gerekiyordu. Kazanan varsa da helal olsun demek lazım
-
@enea 45 e 20 net 66 puanlardayız. Yani yığılma 55-20 net yapanlar arasında olmuş. 603.adayın puanı 79 küsur. Konsantrasyon önemli ben de fazla yoktu bu sınavda. En çok takdir ettiğim aöf mezunu bi kızın bu sınavı 50. olarak kazanması. İşi kafada bitirmemek için önemli. Belki bir gün ama ne günse hepimize bi yerler nasip olsun.
-
Su yazima eksi veren kardeslerim biriniz eksi verme sebebini adam gibi aciklayin burda ozur dileycegim nerde yanls yapmsm bi soyleyin rica ediyorum