17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Sadece bir soruda aştım oda türkçede sanatın anlamını soran soruydu
-
@president06 yuh artık birde bu mu çıktı şimdi ulan ne sınavmış ya
-
@miatty kitapçıkta vardı arka sayfadaki uyarılardaydı galiba
-
@iibf-li ben görmedim öyle birşey arka sayfadaki uyarı falan öyle bir uyarı ayrıca neden arka sayfaya konulsun
-
yok artık arkadaşlar yazmayan şeylere de yazıyor falan demeye başladınız.Bir an önce açıklansa da kurtulsak cümleten:)
-
@miatty Kardeşim uyarı vardı evet fakat 'boşluk' diyordu 'satır' demiyordu. Bu nedenle çerçeve kutucuğu kastettiklerini düşünüyorum.
-
@Unutan çok saçma çünkü satırı sığmayan 2 yada 3 kelimem vardı hatırlıyorum bundan dolayı çizilmesi
-
@miatty arkadaşlar ben eminim bu konudan, inanıp inanmamak size kalmış
-
Evet arkadaslar ordaki bosluklari asmamasi gerekiyordu oyle bir uyarida vardi hatta sinavdan once ben bunu duymustm gecen sene giren tecrubeli arkadaslardan zaten oyle tasacak sekilde cevap sadece bir tane olabilrdi oda turkcede butun sorularin cevabi bosluga hayli hayli sigiyordu
-
Satır değil kutucuk içinde yazılan hersey kabul edilir kitapçıklarda satır dışına çıkmayın diye bir şey yok gözetmen de dedi kutucuk içine yazın satır nerden çıktı
-
@osamano bende duymuştum sınavdan önce, o yüzden özellikle o uyarıyı aradım kitapçıkta
-
Boşluklar yeterince genişti amaç da zaten o. Farklı yazabilmek. Yani biraksak 1 sayfa yazan adam cikar sinavda.
Dikkat ettiyseniz Parantez şeklindeydi boşluklar.
(...........................)
-
soruların çizili alan dışındakileri müsvette olarak kullanabilirsiniz denildi
-
Cevap için ayrılan alanın dışına yazılanlar değerlendirmeye alınmayacaktır yazıyordu, ön kapağın iç sayfasındaki uyarılar kısmında.
-
@keynesin-amcası uyduruyolar işte mevzu verilen çerçeve dışına taşmamak
-
@miatty aynen kutucuk içine yazdıysanız sıkıntı yok zaten türkçede kabul edilecek cevaplar edilmeyecek cevaplar şeklinde bir cevap anahtarı var uzun yazsanızda cümelenin içinde orda yazan cevap varsa kabul edilir
-
Cevap kagitlari taratilip okuyucularin onune geliyorsa noktali yerleri asan kisim kabul edilmez ancak kagit ustunden okunuyorsa problem olmaz diye dusunuyorum. Ayrica kitapcigin ilk sayfasinda ki uyarida bosluklari asan cevaplar degerlendirilmeyecek tarzi bir ifade de vardi.
-
Artık anasayfa yapma vaktidir bu hafta içi açıklanır bence
-
@username7 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Artık anasayfa yapma vaktidir bu hafta içi açıklanır bence
Bu hafta açıklanacağını pek sanmıyorum ay sonuna kalır bence Açıklama geciktikçe de her birimiz kafayı yiyoruz her gün yeni bir şey çıkıyor
-
kimseyi kırmak istemem ama çerçevenin içerisi önemlidir noktanın bittiği yer değil.
özellikle şehirle ilgili olan paragraflı soruda herkes dilediğince sonunu bağlayabilir. bu tamamıyla sizin yeteneğinize kalmış bir şey.