17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@Mehmet-Muzaffer 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Hacılar buyurun puanlar ve sorular.Kardeşim emeğine sağlık bu tablo için
Ancak soruların puan değerlerinde yanlışlıklar var.
Çok net hatırladığım sorular var. Mesela devletin yükümlülüğü 2.5 değil 3 puandı.
Yazarın özelliği ve altılı çizili sözle anlatılmak istenen nedir (...okurun da çaba göstermesi...) 3'er puandı. -
@kadir_karasu kadir o turkce sorusunu okurun caba gostermesi yonundemi yaptn
-
@ali-asker evet biraderim Ben de o yönde yaptım.
Bazı arkadaşlarımız "okurun da donanımlı olması" demiş ama ben katılmıyorum. -
Çünkü soruda "yazarın dilinin ağır,kurgusunun yoğun olması nedeniyle okurdan da çaba isteyen bir eser" diyordu
-
Türkçeyle beraber 65 umudum kırıldı ins sapmadan birşeyler olur
-
@kadir_karasu bi grup sanatn nitelgni sormstu dyduda o yzdn sordm kardesim
-
"Okur da dikkatli olmalı okurken" anlamında.
Daha doğrusu ben öyle anladımAma puan alacağımı sanmıyorum. Çünkü "okurun da yoğunlaşması" yazdım
-
@kadir_karasu şahane olmuş emeğinize sağlık.
-
@kadir_karasu yazarin sanatini anlamk icin okurlarin ekstra efor sarfetmsi gerekr ddm bnde
-
Sizce ham puan olarak kaça kadar şansı var
-
@keynesin-amcası kardeşim bence tam "sınırdasın"
-
@ali-asker bence bu cevap puan alır
-
Nerden baktım bu başlığa stres bastı
-
@ali-asker bende böyle yazdım kardeşim
-
@kadir_karasu puanlamaları ve soruları ben bilmiyorum hocam. Sadece verileri bir araya getirdim. Kesin bilen arkadaşlar revize ederse ilerisi için faydalı ve güzel bir çalışma olur
-
@ali-asker peki bunu o boşluğa sığdırabildin mi biraderim
Yoksa ben de "eseri anlamak için okurun da dikkatle okuması" yazacaktım. -
@keynesin-amcası 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@keynesin-amcası 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
arkadaşlar istatistik mezunu bi arkadaşla bugün hesaplamalar yaptik. benim sayistay sınavindan yola cikarak. hani size yazmistim ya 1. su kadar puan su kadar net yapmis falan diye. çocuk kaba hesaplamalar yaptı uzunnuzun. çarptı boldu. benim puan ve netlerimle 1. olanın puan ve netlerini temel veri olarak kabul edip bölum basina puan agirliklarini falan degerlendirdi. velhasil sayistay sinavinda 12-19 arasi bi sapma buldu. bu sinavdaki netlerim yuzdelik acidan ortalama olarak diger sinava gore daha iyi. sonuc olarak ham 65-66 puan alan bir adamin 80 falan almasının hic de sans eseri olmayacagini ortaya cikardik. kaymakamlik sinavi icin 1.nin de 35 falan yapacagini öngorerek ama.
-
@kadir_karasu insallah birader ya
-
@kadir_karasu bende okuru dusunmeye sevk eden gibi bisey yazdim
-
Geçen sene tercihini yap grubunda biri (çok seviyorum onu kardeşim o benim:) ) guy için bir istatistik yaptı millet kriz geçirecekti sonuçlara kadar ins oyle bir şey olmaz