17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@osamano buna pek sanmıyorum açıkçası biraderim ya.
Açıkçası bence soru zor değildi de cevabı hem tekrara düşmeden yazmak hem de o küçük alana sığdırmak zorlaştırdı soruyu ya -
@ozan. Arkadaşına selam söyle saolsun bilimin bu yönde kullanılması hoşuma gitti
-
@kadir_karasu O soruda verilen boşluk o kadar az mıydı? Ben geniş geniş yazdığımı ve sıkıştırmakta zorlanmadığımı hatırlıyorum, satırları kaale almadan mı yazdım acaba.
-
@Unutan valla biraderim Ben geçenki sinavda da aynı sorunu yaşadım. Hatta ÖSYM'ye dilekçe bile yazdım,cevaplar için verilen boşluklar daha fazla olsun diye.
De ben de onu merak etmedim değil açıkçası,şimdi tek satır verilmiş iken biz 2 satırlık yazdık cevabı. Acaba cevabın geçerliliğine halel getirir mi -
@kadir_karasu İnşallah sıkıntı olmaz da bir de oradan canımız yanmaz.
-
Uzun cevapta sıkıntı olmuyor sıkmayın canınızı geçen sene girdim bi türkçe ile anayasadan puan almıştım cvplarım uZundu puan almıştım
-
@Unutan inşallah biraderim inşallah
-
Ordaki olması gereken cümleyi yazmanız yeterli uzun olsada farketmez
-
Hayır yanlış anlattım sanırım. Demek istediğim tek satır vermiş bize ancak biz alt alta 2 satır yazmışız.
Bunu demek istedim. -
Olur kardeşim sonuçta bilgisayar okumuyor ygs deki gibi kodlamada yok tek tek okuyorlar
-
Valla inşallah biraderim. Ben hakikaten endişe duymuyor değilim.
Kaymakamlık sınavı için konuştuklarımıza bakar mısın ya! -
Dediğin gibi değil arkadaşim,bilgisayar tarayıcıda taratıldıktan sonra sadece satıra kadar olan bölüm kalıyor arkadaşım.Yani diğer kısmı görmüyor okuyucu bilginize...
-
Kitapçıkta verilen boşluğu aşmayın, aşan cevaplar degerlendirilmeyecek diye bi seyler yazdığını hatırlıyorum. Hatta onu görüp uzun uzun yazdıklarımı silip kısalttım.
-
@genclerbirlikli aynen bende çok uğraştım cümleleri kısaltmak için
-
Su iyi kitap yazacagina inan yazar sorusunn cevabi tek bir kelime olacakti diger soru olan okuyucudan caba isteyen soruda max 3 kelime oyle uzun uzun cevaplar istemiyordu
-
sınavla ilgili olarak herhalde türkçe soruları en son tartışılacak ders olur.alternatif cevapları olan sorular olduğu için yakın anlamlı cümleler, kelimelere puan verileceğini düşünüyorum.bariz yanlışlar olmadığı sürece herkesin en çok puan alacağı ders olacağı düşüncesindeyim.geçen seneden gelen tecrübeye dayanarak söylüyorum bunları.
-
Öyle şey olur mu kardeşim şimdi ilk satırdan ikinci satıra geçtik diye soruyu komple çizecekler mi ?
-
@miatty kitapçıkta satır dışına taşanlar değerlendirmeye alınmayacak yazıyordu
-
@iibf-li ben görmedim öyle bir şey
-
..................