17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
-
İlginçtir 50 ham puan bekliyorum ama beni Türkçe kurtaracak gibi. Sadece yanlışlıkla şu silüet doğruymuş onu düzeltip slüet yapmıştım sınavda yarım puan ordan giderse gider düşüncesindeyim.
-
Mesela ben verdiğim cevapları tam olarak hatırlayamıyorum. Sadece yazım yanlışında her şey, de bağlacı, orda değil orada dedim. Bir de boş kalmasın diye resme değil resime dedim :)) Diğer soruyu da sayesinde diye değiştirip, ün salınmaz yapılır nam salınır deyip değiştirdim. Diğerlerini hatırlamıyorum ama kolay gelmişti bana. Ama cevabın veya alternatif cevap olursa onun içinde bulunan cevabı vermemişsem sıkıntı olur. Allahtan hayırlısı.
-
TÜRKÇE HARİÇ 60 PUAN
-
@hakan Hocam bu çok muallak bir durum,yani sizin Türkçenize bağlı; hepsini doğru yapmışsanız elbette mülakat, hiçbiri doğru değilse biraz zor olur
-
Türkçe dahil 72.5 arkadaşlar. Puanlari bilmiyordum şimdi tabloda gorunce hesap yaptim bu sonuç çıktı.
-
@mehmetsy Doğrusu türkçeme güveniyorum türkçeyi eklediğim zaman 74 gibi bir ham puana tekabül ediyor
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan
evy06 50 ham puan
kamikaze 60 ham puan
ozan 55.5 ham puan
Unutan 59 ham puan
paradoks 59 ham puan
bayburtlu 58 ham puan
gokhan 55 ham puan
hakan 60 ham puan -
25-28 arası kapatır gibi görünyor bu puanlarla
-
35 ve 36. slotlar açılmış bişeyleri açıklicaklar ancak bakalım ne açıklanacak
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/267 ETKİNLİK İÇİN ARKADASLAR 20,00 DA TAG PAYLASILACAK SIZ DE KATILIN DESTEK OLUN
-
@beratizm idari hakimlik diyorlar..
-
@marshall bizimki olsa şaşırırm zaten hiç hazır değilm yani beklemiyorum
-
memurlar.nette geçen senenin kaymakamlık sınavındann sonra bu şekilde millet kaç net beklediğini yazmış, sıralamışlar falan.. orada da bu şekilde yüksekti beklenilen sonuçlar.. fakat 32 ye kadar düşmüş ösym sonucunda..
yani buraya yazan arkadaşlar sınavdan beklentisi olan,sınavı iyi geçen,emek vermiş insanlar. burada tahmini yazanların en az beşte üçü mülakata kalacak bence. çünkü 17000 kişinin girdiği bir sınavda standart sapma yüksek olacak diye düşünüyorum. -
Türkçe dahil 70 puan.hayırlısı olsun artık...
-
-
@human-rights Bu dediğiniz gerçekten çok önemli. Neredeler hakikaten. Bildiğim kadarıyla bunu yapan bir tek Ahmet Akın hoca ve ekibi var, onlar da maalesef YDS'ye hazırlananları ilgilendiriyor, bizi değil.
-
@kymkm Geçen sene gerçekten ilginç. Bu sene daha ağır kanısı var. Daha önemlisi puanlamalar farklı sapmaları da farklı olacaktır haliyle.
-
Çok kişinin girmesi önemli değil hedefi olmayan zaten yapamamıştır. Çoğu da adli idari hakimliğe girmeden kendini denedi yani buyuk basari beklemeyin onlardan.
-
Bu sene zor olmasi bizi etkiledi az net yaptık normalde en dusugumz 75 olacakken 60 oldu