17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@issizadam Beklemek zor tabi
-
Subat ortasini bulur bu sinavn aciklanmasi daha erken beklemeyin su gunlerde benm sahsi fikrim bu yonde
-
@osamano neden ?
-
@osamano 45 gün içinde açıklamalı zaten..Taş çatlasa gelecek hafta içi kesin açıklanır..Ama bence bu cuma dananın kuyruğu kopar.
-
heyecan dolu günler başladı artık, çünkü 30 günü devirdi bu iş.
-
@kadir_karasu test olan hakimlil sinavi aciklanmadi daha onu baz alarak konustum eger 45 gunde aciklanmk zorunda bir ibare varsada 45. Gun dolmadan aciklanmaz
-
@osamano mantıklı. Ama inşallah 45 güne kalmaz tabi
-
Cevap alanını verilen boşlukla kısıtlamanın da bir mantığı var: Eğer bu kısıtlama olmasa herkes soruyla ilgili ne biliyorsa verilen cevap alanına ve altındaki boşluğa doldurur. Cevabı bütün itibariyle doğru cevabı anlatıyordur ama net olarak istenen üç kelimeyi üç cümle ile anlatmıştır. Ve bu da değerlendirmeyi güçleştirir.
Geçen yıl üç doğru sorumda o boşluğu taşırmış ve altındaki boşluğa da yorum yapmıştım. Sınav sonucu beklediğimin 7-8 puan düşüğü geldi, ben itiraz etmedim ancak kağıdına bakan bir arkadaşım boşluktan aşağı taşan cevapların değerlendirilmediğini söyledi.
Geçen yıl soru kitapçığının ön yüzünde kırmızı renkli yazıyla bu uyarı mevcutmuş. Bu yıl uyarıyı ön yüzünde görmedim.Ama muhtemelen bu kuralı esnetmezler.
-
@president06 kardeşim adamın soru için verdiği çerçeveyi taşırma mevzu bu kadar satır değil
-
@president06 yok hocam evet kırmızı ile yazmıyordu geçen seneki gibi ama uyarılar kısmında vardı net hatırlıyorum.
Diğer yandan taşma durumu zaten puan alamaz da altlı üstlü 2 satır yazmış olmayı diyorum ben. Ki dünden bu yana yazılanlara baktığım da çok rahat biçimde evet o biçimde yazmaya da puan verilmeze ikna oldum kendi adıma
-
Bu hafta gelmez açıklama bence
-
@kadir_karasu benim bir soru kesin gitti o zamann.bir iki harf taşmıştı
-
Ben de o şekilde oldugunu kesin bi şekilde söyleyebilirim..hatta sorulardan sonra dönüp bir de boşluğu taşırdım mi diye kontrol ettim..Duzettim 2 soruyu da..
-
@marshall Yandık o zaman kardeşim, 2 harf taştı diye 1 soru daha mı gitti. Açıklanana dek neler göreceğiz daha.
-
@Unutan aynen.. neyse nasibimizi bekleyeceğiz
-
Arkadaşlar her gün gundemimiz farklılaşiyor. Bugün de cevap taşırma idi. Lakin su sonuçlar aciklansa da hepimiz bu meraktan bu şüphecilikten kurtulmak. Bakalım ne vakit açıklayacaklar. İnşallah cumaya kadar aciklarlar
-
Hakimlik bugün açıklanıyor linkleri açılmış, darısı bize inşallah.
-
@Unutan kardeşim deme öyle taşırmamıştırsın..Ki inşAllah abartmazlar..Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@keynesin-amcası ben bile hatırlayamadım ya umarım ve inşallah öyle istatistikler yapılmaz!!! Tam bir fiyaskoydu TY'ye yakışmadı umarım daha da yapılmaz
-
@Antimülakat Bir yanlışımız mı olmuş abi ?