17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@keynesin-amcası ham puan türkçesiz kesin kaç bekliosun kardeş
-
Puan hesaplamadım kardeşim sınava girdiğimi bile unutmuşum başlığı görünce aklıma geldi
-
@D.Drogba evet TCMB olduğunu dusunuyorum , ben kendımce emınım ama diğer cevabı yazan arkadasların da nedenlerine saygı duyuyorum.
-
Sizce var mı bir umut
-
Arkadaşlar konuyu sulandırmak gibi olmasın ama o malum cevabın TCMB olduğunu savunduğunuz soruda hatalı olduğunuzu düşünüyorum. Soru hatırladığım kadarıyla 1923-1929 dönemi arasında kambiyo denetimi ile alakalıydı. Ancak kuruluş tarihi bu zaman diliminde olmayan Kambiyo Murakabe Teşkilatı ve TCMB cevaplarının yanlış olacağını düşünüyorum. Eğer doğru cevap bu ikisinden biri ise sorunun başındaki 1923-1929 dönemi ibaresi sorunun hatalı olmasına sebep değil mi?
-
@keynesin-amcası Bir kontrol edin forumda sayfa 70 civarinda sorulari yazmisti bir arkadasimiz. Bu haldeyken forum ortalamasindasiniz iyi gibi simdilik
-
@username7 neyse boşver ben ne cevap verdiğimi de unuttum zaten sadece yanlış sayılarımı not almıştım. Artık gelirse gireriz
-
Türkçesiz ve türkiye cumhuriyet merkez bankası ve mülki idari amirlik cevaplarımı yanlış kabul ediyorum ham 49
-
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan -
@D.Drogba bu yazılan puanların ortalaması şu an 56,6
-
@kymkm bu puanlara turkce eklenmemis halimi bu sekilde yaziyosunuz.
-
Bu kadar mıyız yani şimdi biz? 264k nedir o zaman? herkes yazsın arkadaşlar bir şey olmaz. Kendimizce bir tahmin sadece. Tam doğruyu göstermez tabi ama. Yine de bir veri olur
-
50 Soruda 32 net civarında 3 puana 125 kişi giriyormuş araya geçen sene öyle denilmişti. Ozaman bu sıra komple ilk 400de insallah
-
Beyler türkçe de 6 sorunun 5'ı doğru diğeri yazım yanlışı sorusu 2 tane bulmuştum ondan ama sanırım türkçe dahil edilmiyor 22 net var kaç puana tekabul eder bilen arkadaşlar dahil etsin siralamaya beni de.
-
@evy06 evet türkçe yok,emin olmadıklarımızı da doğru kabuletmeden yazdık
-
Arkadaşlar bu Mülki İdare Amirliği cevaplı olan soruda Ahmet hoca ''Amirliği veya amirleri '' yazanların cevabı doğru kabul edilebilir demişti sanırım. En çok şüphe duyduğum soru amirleri yazdım ben ve yanlış kabul ettim. Sizin düşünceleriniz nedir kabul ederler mi bunu acaba
-
@kymkm ya valla baya iyi eger bu sekildeyse. Yukardakiler derece yapar sanirim.61 ham diyo 10 puan turkce gelse sapmadanda 13 fln gelse 84 ediyor. Ben turkce ekleyip yazdiniz sandim. Cunku benim turkce eklenince anca bu sekilde geliyor.
-
Hocam sizde yazın türkçesiz ham puanınızı bir fikir oluşsun forumun genelinde
-
@D.Drogba ham puan 50 benimde.
-
- GELECEKTE BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNEN İNANÇLI BİRİDİR
- DİLİ AĞIR BİR SANAT ANLAYIŞI VARDIR
- HER ŞEY – DE AYRI
- SEBEBİYLE
- CÜMLE KESİN DOĞRU
- ŞEHRİ GEZMEK ORDA YAŞAMAK VE…
- marif kongresi x