17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@ali-asker tesekkur ederim inşallah sizin de güzel sonuclanır sınavınız.
-
@osamano vay be.bole tipler coksa forumlara yazmayan.22 23 taban muhabbtleri yalan olur
-
.......................
-
@ali-asker reis su sekil yapan kisi sayisi cok azdr forumlar durumu az cok aciklar 21 22 bana gore de hayal ama 24 25 hic hayal degil
-
Iktisat belirleyici derken Türkçe belirleyici oldu
-
@osamano insallah birader.hayalkirikligina ugramaktan biktim.yine ayni seyi yasamak istmyrm
-
@president06 Aynen öyle şu cevaplarını görsek güzel olurdu.
-
@ali-asker hakkimzda ne hayrlsi ise o olsun kardesim senn hayal kirikligi dedigin sey belki senn icin hayrlsidir biz elimzden geleni yaptik nasip kismet artik
-
@username7 Yok hocam bi denetleme kurulu merkez bankası faiz paritesi maarif kongresi bunlar saptırır yine de
-
@osamano dedigin kesinlikle dogru.nefsime laf gecirermyrm
-
@president06 iktisat faiz sorusunu ve enflasyonun neden buyuk cıkar sorusunu yanlış kabul edıyorum,
anayasa ve idarede devlet denetleme kurulu ve yüzde 10 olan mahalli idare birlikleri ile ilgili sorum yanlış,
insan haklarında uluslararası ceza mahkemesının baktığı suclardan 2 öncülüm yanlış,
diğer devletin yükümlülüğü sorusuna bireyin hak ve özgürlüklerinin korunması dedim onu da yanlış kabul ediyorumi
Tr ekonomisinde yanlış beklemiyorum. -
.................
-
arkadaşlar burada şüphelileri paylaşmıyoruz, yani oradan da kısmi puan da gelebilir.. moral bozmamak gerekir bence.. tahminim 75 sapmalı puanda kalır.. türkçeli ham puan 65te kalır. 25 doğru takriben türkçeli..
anohutçu da hemen hemen aynısını yazmıştı -
@president06 Türkiye cumhuriyet merkez bankası
Türkiye sınai kalkınma bankası -
@kymkm Ben bu forumdakilerin belirleyici oldugunu dusunuyorum ilgili kişiler buradakiler dediğiblniz gibi olacaktır
-
@kymkm hocam aslında bu puanlamaların yanına da beklediğimiz puanları yazsak daha güzel olma mı?
-
Tr ekonomisi 1
İnsan h 2
İdare 5
İkt 5 yanlış var türkçe de tahmini 2 yada 3 yanlış çıkar geçen sene 55 almıştım bakalım bu sene kaç gelexek -
@Mehmet-Muzaffer gerek yok, kafa karışır bennce dostum:)
-
@dk-2016 adam hakli beyler dagilin:) bravo kardesim olay budur.
-
@dk-2016
Ekonomide ki malum sorunun cevabını ne olarak kabul ettiniz peki TCMB mi?