17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
çok şükür Allahım.Puanı 75,04007
Başarı Sırası 332 -
69 geldi sıralama 669 sıralama..
imkansız.. nasıl olır böle -
Dostlarim kardeslerim hayirli ugurlu olsun.
Allah tamamini nasip etsin tek tek yazmayacagim hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum. Hadi mulakat basligina -
Olmayan kardeslerim de yilmasinlar. Allah sabir versin. Bismillah deyip sonraki sinava odaklansinlar. Insallah dedigim gibi 2017 sampiyonlar ligi senesi. Durmaksizin devam.
-
@kymkm kardeş senin kaç doğru vardı ?
-
-
57 gelmiş çalışmadan bu kadar. Sanırım türkçe full yanlış gelmiş:))
-
Arkadaşlar pek çoğunuzun kazandığını görmek en başta bizlere mutluluk verdi. Hakkınızda hayırlısı olsun. tercihiniyap.net ailesi olarak hepinizin vatana millete devlete en doğru en güzel hizmetleri vereceğinizden eminiz. Sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.
Bu sınavda başarılı olamayan arkadaşlarımızdan da tek ricamız çalışmaya ara vermeden devam etmeleri olacaktır. Bu uzun soluklu ve çok yorucu bir yolculuk. Eminim sizlerinde başarılı olacağı o an yakındır.
Cümleten hakkınızda hayırlısı olsun.
-
322 ile mulakattayim 1.de arkadasim oldu
-
@kymkm banada bu sekilde geldi turkceden hic puan alamamisim anlam veremedim.
-
@osamano onu da alalim buraya ugur getirir kardesim tebrik ediyorum seni de
-
Hemen cagriyorum
-
Türkçe'siz ve sapmasız 43 , Türkçeli ve sapmalı 60,4 kazanan arkadaşları tebrik ederim, inşallah sonuna kadar gidersiniz ve bizim de o makamlarda güvendiğimiz birileri olur.
-
@kozexpo Bende sadece idare ile anayasaya çalışmıştım diğerleri yetişmedi 47 geldi.Sen kaçıncı olmuşun?
-
@Aliosman 53.3 geldi benim. Ben bir hedef olsun dersleri boşlamayayım diye başvurmuştum. Hakeden kazanmıştır umarım.
-
@Aliosman 23 net doğrum türkçesiz.. 58 puandı.. mülki idare hizmetlerii sınıfı yazdım,amirliği yazmadım.
türkiye sanayi ve kalkınma bankası yazdım
bu ikisini doğru kabul etmeden türkçesiz 23'doğrum vardı -
Arkadaslar mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim. 2 kez bu sınavin mulakatindan elenen biri olarak size tavsiyem:referans icin calisin fakat cok hayal kurmayin. Rabbim hepinize saglik sihhat versin.
-
Çok şükür oldu.
-
Ben de derece ile kazandım Allah'ın izni ile. ancak kazanamayan arkadaşlarımızdan dolayı sevincimi gizliyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
-
Çok şükür oldu Allahım çok şükür 79,409- 184. olmuşum. Kazananları tekrar tebrik ederim