Ders çalışmak için mekan (Ankara'da)
-
Evimizde tadilat olması sebebiyle ders çalışmak için bir mekan arıyorum. Milli kütüphaneyi düşünüp ekşiden yorumlara baktım ve ağırlıklı olarak olumsuz yorumların oldugunu gordum sizin öneriniz var mıdır arkadaşlarım ?
-
Her yoruma aldanmayın milli kütüphane kpss çalışanların kalesidir pandemi dolayısıyla oturanlar arasındaki boşluklar da açıldı rahat rahat çalışılır
-
@abd94 Milli Kütüphane iyidir aslında, salgın dönemiyle ilgili mi olumsuz şeyler demişler acaba?
Salgın öncesinde Çukurambar Camekan Cafe'ye, Mahall Starbucks'a giderdik bazen, sakin ve güzel oluyordu. Risk alıp çıkmak istiyorsanız ve arabanız varsa tavsiye ederim.
-
@bernoulli ekşi sözlükte havasız kötü kokan ferah olmayan bir ortam ve daha başka başka olumsuz yakıstırma yapanlar cok o yuzden burada da bı sorayım ddm dedıgınıze guvenerek bu hafta bırgun gıdıp bakacagım
-
@mulkiyeli_93, içinde söyledi: Ders çalışmak için mekan (Ankara'da)
@abd94 Milli Kütüphane iyidir aslında, salgın dönemiyle ilgili mi olumsuz şeyler demişler acaba?
Salgın öncesinde Çukurambar Camekan Cafe'ye, Mahall Starbucks'a giderdik bazen, sakin ve güzel oluyordu. Risk alıp çıkmak istiyorsanız ve arabanız varsa tavsiye ederim.
salgın döneminden önceki yorumları okudum daha sonra olumsuz yorumları gorunce kapadım yanı ne yapsam karar veremedım acıkcası
-
@abd94 Çukurambar'da Liman Kitap Kahve var. Aslında kitabevi fakat üst katında sesli ve sessiz çalışma alanları mevcut, deneyebilirsiniz.
-
@abd94 Hocam Milli Kütüphaneden daha disiplinli ders çalışabileceğiniz bir yer yok bence Ankara'da Milli iyidir ama orası olmasın derseniz de Bahçelide Uykusuz Kütüphane var alt katı cafe üst katı çalışma mekanı olarak kullanılıyor zaten cafeyi de genelde çalışmaya gelenler kullanıyor
-
@abd94 salgın koşullarında durum ne bilmiyorum ama milli kütüphane bir numaradır aracınız varsa cumhurbaşkanlığı kütüphanesi de çok güzel
-
Millet Kütüphanesi var. Yemeği yanınızda götürürsünüz çay da ücretsiz. Tek sorun yemek orada yani. Milli de güzel bu arada yazılanlar abartılı. Şu an yer sayısı yani sandalye sayısı yarı yarıya düşürüldü. Yarıdan fazla da olabilir bakmak lazım. Havasız değildir. Temizliği de Millet Kütüphanesi kadar olmasa da iyi. Ulaşıma şuradan bakabilirsiniz: https:/ /mk.gov.tr/icerik/detay/iletisim