Muhasebeci olmak yapmam gerekenler
-
Yaşım 35 oldu mülakatlardan da elendikten sonra amaçsız kaldım yurtdışına yerleşmek istiyorum o da zor dolar filan çok arttı zaten doktorluk mühendislik gibi bir bölüm de bitirmedik ki orada ne iş yapabilirim o iş de çok zor siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bu aradan kpss b den o da çok zor iktisat maliye mezununun girdiği b kadro pozisyonlara başvuramıyoruz bile merkezi atamada ise sbui en yüksek kapatanlardan hayır anlamıyorum bari en son elendiğim il göçte bizim gibi yaş sınırı olan ve sbui gibi bölümlerden alsalardı bari orada bir avantajımız olsaydı sbuiden o da yok tamamen açıkta kaldım çok zor bir durumdayım sormak istediğim soru şu sbui mezunu ve 35 yaşında biri olarak ön muhasebe ve muhasebeci olmak da mı imkansız artık eğer imkan varsa tam olarak nasıl başlayacam bölümüne ve yaşıma göre ne yapmalıyım yardım edin lütfen?
-
Bu konu hakkında bilgisi olanlar yokmu ? Muhasabe bazında bilmiyorum hocam ama ptt yönetmelik değişikliği yaptı diye biliyorum en son 36 yaş bayadır da almadı eğer niyetleri varsa bu yıl alabilirler ama işte bilemiyoruz . Allah sabır versin . Yükünüzü hafifletsin .@Antimülakat hocam bilginiz dahilinde cevaplar mısınız ?
-
-
@snowpatrol Hocam muhasebeden ilerlemek istiyorsanız bi muhasebecinin yanında işe başlayıp bir yandan da en kısa zamanda SMMM sınavına girip stajınızı başlatmanızı tavsiye ederim. Denetim firmaları da olur ama genelde yeni mezun alıyorlar işin temposu ve işi daha rahat öğretebilmek adına
-
@snowpatrol hocam muhasebeye yeni başlayacak birisi için malesef bu yaş biraz ileri. Mali müşavir bürolarında staja başlayacaksaniz zaten yeni girene çok Bi para vermiyorlar ve 3 yıl sürüyor denetim firmaları da yeni mezun veya 1 senelik mezun alıyor. Hevesinizi kırmak istemem ama muhasebeye başlamak için biraz geç kalmis gibisiniz tabi bunlar sadece benim görüşlerim.