İdare hukuku kaynak sorunu
-
İdare hukuku hakkında hiçbir şey bilmiyorum kaynaklara baktığımda Ahmet NOHUTÇU hoca öne çıkıyor ama çok uzun 900 sayfa .Ben de Kemal gözlerden mi başlasam diyorum arkadaşlar siz ne önerirsiniz ?
-
@abd94 kpss için soruyorsan bu kaynaklar ağır kaçar murat veya a kadro fasikülleri işini görür
-
@churcill kpssden sonra kurum sınavları gelecek o yuzden sağlam calısayım dıyorum ama temelden alan çok uzun olmayan bir kaynak bulamadım acıkcası
-
@abd94 alesta hocam güzel kitaptır. 260 sayfa . Tavsiye olunur .
-
Themis idareden çok memnunum
-
@Hayaller71 themisin kısa sayfalısı alesta muhtasar gibi ama sağlam .
-
@karar onu bende alacam inşallah iyuk kitabi güzel baya
-
@Hayaller71 idari baya iyi gerçekten iyuk kanun değilmi hocam direkt var mı kitaba gerek .
-
@karar kanunda her yazılanı anlamak zor olduğu için sadece kanuna bakmak biraz risk gibi orda tablo halinde madde madde olması daha akılda kalıcı
-
@Hayaller71 en çok okuduğum kanun , didikleye didikleye oda bende bi hal olduk istemem kitap vakit yok bide kolay gele hocam sana .
-
@karar sağol hocam sanada iyi çalışmalar
-
@karar alesta idare ve iyuk için iki kitap var biri soru diğeri konu+soru sizce hangisi alınmalı? Ben geçen sene soru kitabını incelemiştim sorular kaliteliydi, konu kitabında soru sayısı azdır heralde siz ikisini de incelediyseniz hangisini almak daha mantıklı olur
-
@hakimehanımm hocam ben konucuyum idarenin konusu var bende tekrarları hızlı yapmak için evet yaklaşık 40 50 sayfası soruya ayrılmış ama dediğiniz gibi kaliteli bencede soru bankasıda zamanınız ve imkanınız varsa alın benim yok malesef zamanım . İyuk 'a gelince bana göre size göre değil 2577 'e göre bence iyuk için zaten kısa kanun kitaba gerek yok ama idare için olaylı soru gelebilir onun için konsensus yeterli . Velhasıl toparlarsam imkan ve zaman varsa alın yoksa iyuk gereksiz idare konu +konsensus yeterli.
-
@karar hocam benim aslında anayasa idare iyuk kısmında sıkıntım yok 2018 ful 2019 1y geldi ama bazen kitap alasım geliyor kendimi tutamıyorum Geçen seneden de bildiğim bir kitaptı sizlerde kitap hakkında konuşunca danışmak istedim. Bir de elimde monopol de var o zaman almayım değil mi gerek yok o kadar da?
-
@hakimehanımm benimde dokunmadığım kitap kalmamıştır kpss bahsediyosanız 35 altını dövüyolar zaten , kısalta kısalta bende bu kitabı buldum 500 sayfa tekrar etmektense 260 daha iyidir ve yeterli geldi işin kötüsü daha önce farkına varamadık sizin rekabet olmadı mı ?
-
@karar yok hocam hakimlik için dedim. Nohutçu da iyi aslında ama süre kısıtlı. Rekabet olmadı galiba İngilizceden kaldım Geçen yıl benim için çok şansız geçti valla bu sene yüzümüz güler inşallah
-
@hakimehanımm nohutçuyla ömür geçmez hocam tek ders değil ki malesef sürekli tekrar önemli . Anladım hocam vakit var demekki allah işsizlerin, darda kalanların yardımcısı olsun .
-
@karar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu sene bol alım olurda herkes iş güç sahibi olur İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun