TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Genelde böyle sınavlarda sonuca itiraz için bilgi verilir ama göremedim. İtiraz hakkı yok mu?
-
2019daki alımla ilgili forumda yazılanlara baktım da çok geç açıklanmış mülakat sonucu inş yine öyle olmaz özel veya kamu başka kurumların işe alımlarını kaçırıp hem de burdan olumsuz sonuç gelmesi riski var
-
Şehir tercihimizi tekrar sorarlar mı acaba farketmez diye İstanbul Ankara ikisini de yazmıştım diye hatırlıyorum başvuru formunda ama sırasını unuttum
-
@bambi başvuru formunda şehir tercihi var mıydı? ben hatırlayamadım çünkü
-
@bambi başka bir kurumla karıştırıyor olabilirsiniz tcmb başvuruda şehir tercihi yoktu
-
@tb bence vardı diye hatırlıyorum
-
emin misiniz olmadığına, hatırlayan var mıı
-
@bambi şehir bazlı değil de birim bazlı istihdam edilecek alınan personeller. girdiğimiz grubun yanında yazan birimler önemli, o birimler neredeyse o ilde çalışılır
-
@bambi yoktu tcmb de. mülakat sonrası istenir heralde birim ve şehir tercihi
-
@tb anladım çok teşekkürler, peki birimlerin hangi şehirde olduğuna nerden bakabilirim ben 3. gruptayım yazdım oradaki birimlere baktım ama bulamadım
-
@bambi birimlere yazdıysanız oradan yanıt gelmesi lazım ben de bilmiyorum hangi birim hangi ilde maalesef. birimlerin numarası varsa arayıp öğrenebilirsiniz
-
Bütün birimler İstanbula taşıncak diye duymuştum daha önce bilgisi olan var mı?
-
@bambi finans merkezindeki bina hala yapım aşamasında diye biliyorum ben kurumu arayıp öğrenirseniz bizi de bilgilendirir misiniz bu konuda
-
Bugün Mail atalar mı acaba? Kurumdan bilgi alan var mı?
-
Arkadaşlar bu mülakatlarda yeni mezun veya halihazırda bir kurumda çalışıyor olmanın olumlu veya olumsuz bir etkisi oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı
-
Hala bir ses yok sanırım
-
@muddei-hususi sanmıyorum önemli olan mulakat performansı olur
-
Sınavın açıklanması ile yoktu ama mülakat tarihinin belirlenmesinde hazine mülakatlarının etkisi var galiba hakikaten
-
Neden hala ses yok
-
Kurumu arayıp soran varsa bizi de bilgilendirebilir mi?