TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Gecen alımda kaç gün sürmüş bilen var mı
-
@bts06 10 demişti yukarıda bir arkadaş
-
@etzelll4, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Arkadaşlar TCMB alım sıklığı hakkında bilginiz var mı , her yıl alım yapıyor mu ?
Hakikaten bilen birisi bilgilendirirse cok iyi olur.
-
@mehmet-0 2018 Sonbahar, 2019 Bahar, 2020 Sonbahar son üç ilan bu şekilde
-
Sınavın ertelenmesinden önceki sınav programına göre hesap edersek en geç bugün açıklanması ve kişilik testlerinin gönderilmesi gerekiyor. Ama hala bir ses yok.
-
@sawetk ertelendi artık o program zaten aksayacaktır
-
2021-2022 tarihinde bir sonraki ilan sizce ne zaman gelir arkadaşlar ve Ales yeterliliği artık komple kaldırıldı mı dersiniz? Teşekkürler
-
ne zaman açıklanır arkadaşlar
-
Sadece 2.grup olsa açıklanırdı ama daha 1.grup var o grup kalabalık ben bu hafta açıklanmasını beklemiyorum.
-
Kurumu arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar
-
coronadan önceki takvime göre 10-12 yazıyor. 15 gün oldu hala açıklanmadı sizce neden
-
@huseyinbey hazine ve maliye mülakatı ile çakışmasın diye bekliyor olabilirler mi?
-
@prezıntcihangir yok canım ne alakası var alese daha sonra girdim daha önce açıklandı lol yüz binlerce kişinin girdiği sınav
-
Yok zaten sonuçlar bellidir genelde bir hafta 10 gün sonra mülakat yaparlar ama o ara hazine mülakatı var buna giren ona da girmiştir tarihleri çakışmasın diye bekliyor olabilirler
-
Açıklanmış sonuçlar
-
kötü geçmişti şaşırdım olumlu neticeye
-
Komisyon mülakatında neler sorcak acabaa
-
mülakata 50 puan ile hak kazanan adayı bunun sınav puanı düşük diyerek eleyebilirler mi? bilgisi olan var mı
-
silinmiştir
-
@uvyx siz kaç puanla hak kazandınız mülakata?