TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Hocam 45 soru 45 dakika yapildi sinav, sayisal-sozel mantik kivaminda, 3 arkadasim girdi, ucu de cok zorlayici oldugunu belirtmislerdi. Umarim bizi o kadar zorlamazlar.
-
@matea teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam. Peki sınavın pc üzerinden olması konusunda sınav merkezine gidip mi uzaktan mı yapılmıştı bunu da cevaplarsanız çok sevinirim
-
Rica ederim, sinav merkezinde yapildi hocam sinavlar.
-
@matea anlaşılan borsa istanbul gibi yapmışlar gerçekten çok sıkıntıydı o sınav da
-
@churcill artık hakkimizda hayirlisi hocam, umarim herkes emeginin karsiligini alir. Ha şu da var, bundan onceki yani marttaki alimda da bir arkadasim atandi tcmb'ye uzm yar olarak ve o da cok zor degil demisti, ama yakin zamandaki sinavi referans alarak zora hazirlanmak daha mantikli tabii
-
@matea Çok teşekkürler bilgilendirme için. Hakkımızda hayırlısı olsun...
-
Arkadaşlar ydsden 70 alan herkes genel yetenek sınavına çağrılacak mı yoksa yds puanina göre bir sıralama mı yapılacak?
-
@bitmeyenyds bildiğim kadarıyla herkes çağrılacak. Yazili sınavda da genel yetenekte en yuksek puandan itibaren gruplarin limitine göre sıralama yapılacak.
-
@Ysgnd5 Teşekkür ederim
-
@matea hocam online sınav linki iks bağlantısı üzerinden miydi, cevaplarsanız memnun olurum
-
@matea dostum bu sınav acaba ALES sınavındaki mantık soruları tarzı türkçe-matematik mi yoksa şekil-sözel-sayısal problem tarzı olmayan dikkat soruları tarzı mı öğrenme şansın var mı? teşekkürler bu arada bilgilendirmen için.
-
@churcill dostum BİST genel yeteneği nasıl sorular içeriyordu? şekil-sözel-sayısal dikkat soruları mıydı?
-
@matea biraz sayisal sozel mantık biraz da işlem gerektiren matematik soruları vardı sınav zordu ama asıl problem süreydi
-
İkinci gruptan başvuran var mı?
-
Para banka hiç bilmeyen biri bu sınav için nasıl bi yol izlemeli tavsiyesi olan var mı? Açıköğretim kaynakları önerenleri gördüm ancak spesifik bir öneri yapabilecek olan varsa çok sevinirim
-
@bernoulli ben de dershane hocama sordum hocam. Bana aöf kaynaklarının güncel olduğunu, onlardan ve kpss kaynağından bakmamı önerdi. Bir de Fatih Özatay'ın Parasal iktisat diye bir kitabı var. O iyiymiş onu önerdi. Ama ben onu sinava kadar bitiremem diye almadım.
-
@Ysgnd5 teşekkür ederim sağolun
-
Geometri olacak mı bu sınavda ???
-
bist genel yetenek soruları elinde olan varsa paylaşabilir mi?
-
@asep sorular online şekilde geldi çözdük ve gitti kayitlari kimsede yok malesef