TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@churcill hocam bist sınavında ales tarzı mat problemleri var mıydı? çünkü o soruları kalem kağıtsız çözmek imkansız gibi geliyor bana... nasıl çözdünüz ? kafadan çözmenizi istedikleri en ağır problem hangi tipti? biraz bahsedebilirsen çok memnun oluruz.
-
@aydnkraz kağıt kalem var tabi ki nasıl çözülecek başka türlü
-
1.gruba başvurmuş olan kişi sayısı ile ilgili yaklaşık bir tahmini olan var mı?
-
Arkadaşlar, 3.gruptan (para banka - matematik - istatistik) girecek kimse var mı? Sizce bu grupta tahmini aday sayısı ne olur?
Genel yetenek için "Şöyle bir göz gezdirsen iyi olur" diyeceğiniz herhangi bir kaynak var mı? Gy kısmı için bir baraj oluştururlar mı?
Herkese şimdiden başarılar
-
@Statistician1907 Ben 3. Gruptan gireceğim
-
@Statistician1907 Aday sayısını tahmin edemiyorum her şey olabilir eğer sadece istatistikçi alımı olsaydı evet tahmin edilebilirdi
-
@aday13 teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar merhaba . Hepinize iyi çalışmalar . Ben gy konusuda özellikle de sayısal sözel mantıkda çok iyi sayılmam . Dolayıysıyla çok çalışmam gerekiyor . Önerebileceğiniz kaynak , pdf ya da web sitesi var mı ? Şimdiden sağolun bol şans herkese .
-
Gy sınavında geometri çıkar mı? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim...
-
@lilith çıkabilir dostum ama çıkmayadabilir. adı üstünde genel yetenek ölçecekler. ama derin bir geometri bilgisi gerektireceğini sanmıyorum.
-
@gizemkpss bu sınav için bir çalışma kaynağı önermek çok doğru olmaz. ne ales tarzı mantık soruları ne de piyasada yapılan basit ama hız gerektiren genel yetenek soruları gibi olacağını düşünüyorum.
-
genel yetenek sınavıyla ilgili kurumu arayan oldu mu? pazartesi aramayı düşünüyorum, bilgi vermiyorlarsa boşa aramayalım.
-
Bence Genel Yetenek sınavı COVID-19 durumuna göre yapılır. Yazılı sınav kesin bir sınav merkezinde olur ancak GY testi, vaka çok olursa online olarak gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
-
@jiji anladım teşekkür ederim .
-
Beşinci grup için başvurdum .işletme , muhasebe ve maliyeden klasik sınav için kaynak tavsiyesi olan var mı ?
-
@kilcal net birşey belirtmiyorlar dostum.
-
@aydnkraz bir sus kardeşim yha! Sen önce alanı hallet... xs
-
Arkadaşlar sınava çağrılanlar ne zaman belli oluyor. Birde ben başvurdum nereden görücem başvurumu, bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
-
@Skc-48 bilmiyoruz ne zaman çağıracaklarını, başvurunun etkinleşmesi ile alakalı tcmb den onay mailini almış olman gerekiyordu.
-
@Skc-48, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Arkadaşlar sınava çağrılanlar ne zaman belli oluyor. Birde ben başvurdum nereden görücem başvurumu, bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
Son olarak "Başvurunuz etkinleştirilmiştir" başlıklı bir mail almanız gerekiyor. Daha sonrasını bekliyoruz...