TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@Ysgnd5 hocam bana da atabilir misiniz?
-
Merkez bankasi baskani az once degisti naci ağbal oldu.
-
@hll ne zamannnn gun gecmiyor ki guzel ulkemde sular durulmuyor
-
Mb sınavında covid temaslılar ve karantinası bitmemiş kişiler için bir düzenleme yapılmamış dolayısıyla sınava girme hakkı verilmeyecekmiş. Böyle bir kurumun insanları mağdur etmeyeceğini düşüyordum ama yanılmışım. Bu durumda olanlar varsa insan kaynakları arayıp durumunu iletirse belki bir düzenleme yapılabilir.
-
Finans bölümü için hangi kaynaklar uygundur arkadaşlar
-
Ne zaman açıklama gelicek acaba sınava az kaldı
-
@Ysgnd5 Hocam mesaj attım ama görmedin galiba kusura bakma. Bende linki grubun linkini alabilir miyim?
-
Arkadaşlar finans dersine hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
Söylemeyin siz bilirsiniz ben bir tane buldum kısa ve mükemmel bir kitap.
-
@kofik44 dostum buradaki arkadaşlar biraz bencil pek yardım edeni görmedim. Ben de bir çok soru sordum cevap yok. Finans konusunda usta bir iktisatçı&maliyeciden bir öneri var sana dmden atacağım.
-
@kofik44 bunu bilse bilse iyi bir universitede işletme okuyan bilir
-
@kofik44 hocam ben dershane hocamla konuştum. Acik ogretim, uzaktan egitim kitaplarina calismami bir de kpss kaynaklarina bakmami söyledi hocam. İstanbul üniversitesi acik ogretim, uzaktan egitim kitaplarina bakiyorum ben. Linki de birakiyorum. http://auzefkitap.istanbul.edu.tr/
Elimde bunlardan başka kaynak yok finans acisindan. -
Finans konusunda osman okka nin kitaplarına bakabilirsiniz
-
@Son-Seçim-Bükücü, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Ne zaman açıklama gelicek acaba sınava az kaldı
Buyuk ihtimalle yarin cunku arastirmacilarinki oyle aciklanmis
-
@ozlem_ İnşallah diyelim o zaman aynı hafta sonu hakimlik sınavı da var çakışacak mı çakışmayacak mı belli olsun biz de ona göre önümüzü görelim.
-
Arkadaşlar eğer sınavla alakalı bir grup varsa beni de alabilir misiniz?
-
genel yetenek sınavının soru formatı kpss gibi mi olucak acaba?
-
Genel yetenek sınavı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sınav kaç soru kaç dakika olacak, sınav merkezinde elektronik ortamda mı yoksa normal şartlarda mı olacak, konu içeriği neler, Türkçe - matematik mi yoksa sadece matematik şeklinde mi yapılacak... Yakın geçmişte yapılmış olan TCMB mühendislik sınavında da GY kısmı banka bünyesinde yapılmış, yok mudur bu sınava girmiş yakını olan birileri?
-
@Statistician1907 baba ne sormuşsun be
-
@jiji aklımdaki tüm soruları tek iletide toplayayım dedim