TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@paretowilfredo Merhaba bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Ekranda bağlı olduğunuz sosyal güvenlik kurumu şeklinde soruyor, seçmemiz için emekli sandığı ssk bağkur ve diğer olarak sıralanmış. Seçtiğimize göre de onunla ilişkili sicil numarasını istiyor.
-
@atanmamgerek Dedigim gibi dostum issiz oldugunuza ve hali hazirda baginiz olmadigina dair bir secenek soz konusu degilse bencr 4/a sicil numaranizi secmeniz daha dogru.
-
@paretowilfredo anladım hocam tekrar teşekkür ediyorum
-
Acaba kurum yazılı sınavında 1.bölümdeki finans kısmı için nerden çalışılabilir bilgisi olan biri var mı?
-
Genel Yetenek dediği ALES tarzı mı olur acaba? BİST sınavında GK-GY diye girmiştik. Bunda sadece GY diyor. Ayrıca alan sınavları tam olarak nasıl olur? Daha önceden bu ve bu tür kurumların sınavlarına girenlerin tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Yeni mezun olarak başka kişilerin deneyimlerini duymak bize bir şeyler katar. Yeni mezun bir kardeşiniz olarak önerilerinizi bekliyorum.
-
@grishanemesis sanırım ales tarzı olur ama eleyici tarzda geçebilir gy hakkında bir bilgi vermemiş. öğrenirsem paylaşırım, kolay gelsin
-
Arkadaşlar muhasebe için önerebileceğiniz bi kitap var mı yardımcı olursanız sevinirim
-
@mini3366 yargı yayınları
-
Finans konusunda tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
-
bu osym sitesinden yds sonuc belgesini nasil alicaz pdf formatinda
-
hocam yazdırma kısmında yazıcı yerine pdf olarak kaydet var ona çevirin o yazdır kısmı kaydet oluyor, bu şekilde kaydedebilirsiniz
-
@beirutde hocam yazdırma kısmında yazıcı yerine pdf olarak kaydet var ona çevirin o yazdır kısmı kaydet oluyor, bu şekilde kaydedebilirsiniz
-
@delikupeli cok tesekkür ediyorum hocam
-
Uluslararasi finansman, finansal analiz ve finansal yonetim için İstanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim sitesinde pdf şeklinde kitaplar var biraz uzun ama bakılabilir gibi
-
ya ben basvurdum kaydettim ama basvurunuz kaydedildi diye bisey yazmadi . sayfa basa dondu
-
Hukukla ilgili çalışma önerileriniz var mı? Önceki yıllarda soruların zorluk seviyesi nasıldı?
-
Genel yetenek sınavı türkçe matematik şeklinde mi olur arkadaşlar?
-
@beirutde tamam halloldu
-
@srkn1990, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Uluslararasi finansman, finansal analiz ve finansal yonetim
link paylasabilir misiniz?
-
https://cdn-acikogretim.istanbul.edu.tr/auzefcontent/19_20_Guz/finansal_ekonomi/1/index.html , diğerlerini de google dan aratarak bulabilirsiniz çünkü direk pdf açılıyo