TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@srkn1990 hocam bu notlar yeterli olur mu sizce?
-
@sanseseri Onu bilemiyorum hocam nette buldum paylaştım bende ama sanki kısa sürede en azından faydalı olur gibi
-
@beirutde Ben başvurdum yine başa attı. Başvuru oldu mu? Google Chrome kullandım.
-
@sagropa başvuruyu ben mobilden yaptım,bi sorun çıkmadı. Bi de mobilden deneyin isterseniz
-
@sagropa başvurunun etkinlestirilmesi için mail atıyorlar, başvurunuzun kayda alindigini yani olup olmadığını kesin olarak biliyorsunuz,haberiniz oluyo
-
@fatmanursiyasal Herkese mi yapılıyor bu süreç yoksa sınava girmeye hak kazananlar için mi? Bir de mail ne zaman geldi size?
-
@sagropa başvuru ekranından hemen sonra etkinleştirme maili geldi, mailde başvuru kaydınız alindi ama bu başvurunuzun kesin kabul edildiği anlamına gelmez diye bi bilgi veriliyor. Yanı herkese boyle olmuştur.
-
@fatmanursiyasal Ben başvurduktan sonra hemen mail gelmedi. Hala da bekliyorum. Tekrar başvursam mı?
-
@sagropa yani bilemiyorum bana hemen geldi,başvuru kaydimin kesin alındığını biliyorum başvurum garanti olmasa bile. diğer arkadaşlardan belki yazan olur,bakalım onlara nasıl olmuş
-
@fatmanursiyasal Gmail kullandım, hotmail yerine. Genelde gmail adresimi kullanıyorum.
-
@sagropa bana da başvurudan sonra hemen etkinleştirme maili geldi hocam. Ayrıca başvuruda bir sınavın tarihini yanlış yazmışım onu düzeltmem için mail de attılar sonradan.
-
@başarısız Ne yapsam başvtan mı bşavursam acaba? Mailde başlık olarak ne yazıyor, ona göre arayayım. Acaba başvurulara kontrol eden onaylayan birim, kişi mesai saati dışında gibi bir durum mu acaba?
-
@sagropa benimki hotmaildi ama bununla ilgili olduğunu sanmıyorum hocam
-
@sagropa başvuru etkinleştirme/güncelleme konusuyla attılar maili. Bu mailin otomatik olduğunu düşünüyorum
-
@sagropa mail tcmb ik genel müdürlüğünden geliyor,başlık da başvuru etkinleştirme/güncelleme. Isterseniz ik yi arayın, yönlendirme yaparlar.
-
@fatmanursiyasal Aradım Yarın erken saatlerinde arayın, yardımcı olurlar, dedi. Yarın bakayım olmadı bir daha başvuru yaparım.
-
@sagropa Umarım en kısa zamanda halledersiniz. Başarılar diliyorum.
-
@sagropa benim de aynı şekilde oldu başvuruyu yaptıktan sonra sayfa yeniden açıldı ne olduğunu anlayamadım mail gelmediği için tekrar baştan doldurup başvuru yaptım ondan sonra mail geldi
-
@fatmanursiyasal İK'yi aradım , başvurum görünmüyor, dediler. Baştan başvuru yaptım, bu sefer onay maili de geldi. Teşekkürler. Herkese başarılar dilerim.
-
Ben kurumu aradım e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi yeterli olurmuş