İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
Dernekler Denetçi Yardımcılığı mesleği nedir?
-
Kaç puana kadar düşer tahmini ?
-
Arkadaslar kpss tarihi goremedim ben
-
@mrvguy "4- Sınavın yapılacağı dönemde son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış
“Kamu Personel Seçme Sınavı KPSSP23” puan türünden en az 70 ve üzerinde KPSS puanı ''Aciklamaya gore 2019,2020 puanlari oluyor.
-
@mrvguy heyacandan okuyamadim resmen ilan gelince insan boyle oluyo mus.kpss aciklanmadan ilan gelmesi boyle bi sey demek ki.
-
-
@HarunB hocam 88 ustu olur zannimca gecmis seneler 89 yaziyodu .
-
@mrvguy İlk sınavlara herkes hücum eder genelde geçen sınav sonlara doğru geldiğinden biraz düşük kapattı ama P23 puanları geçen yıl düşüktü bakalım bu yıl nasıl gelecek.
-
Çok sık ilana çikan kurum . Turnesinin fazlalığından olsa gerek Giden durmuyor çünkü
-
@Legendary1 turneleri ne kadar oluyor hocam?
-
Çok fazla istanbula seyahat var diye biliyorum.ihtiyaçtan söz ediyordu
-
Hiçbir zaman anlayamayacağım . Bu kurumlar neden sadece sözlü ile alım yapar .
-
6 kati yerine 4 kati çağırıyorlar bu konuda tebrik ederim. 6 kati gereksiz fazlaydi
-
En son alım çoğunluk 2018 puanlarıydı herhalde bu yıl işletme testinin zorluğu nasıldı?
-
NEDen karar değiştirip 4 kat çağırıyorlar ki zaten yds siz ilan gelmiyor gelene de keyfi bir sürü gitmeyecek insan başvuryor puanlar bir türlü düşmüyor mülakat görmeden 2019 puanımızda çöp olacak bu gidişle
-
P23 hangi ders yuzdelerinden olusiyor acaba
-
-
@paretowilfredo üstad hoşgeldin. Özlemişiz seni
-
Merhaba dostlar hepinize, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı ilanından sonra bir alım daha sınav sonuçlarından evvel duyuruldu. Darısı yılın geri kalanına diyelim.
Alıma dair düşüncem haliyle ilk alım olduğu için yüksek kapatma ihtimali çok fazla olacak. 90+ olması ihtimali dahi olabilir. Ancak tabi bu umudunuzu kırmasın, puanı yeten herkesin çok düşük puan olmadığı sürece başvurmasını öneriyorum. Özellikle 85 - 90 arasındakiler ihmalkar davranmasın. Evet ihtimal çok düşük ama acaba demekten iyidir.
Meslek tanıtımı hazırlamıştık epey zaman önce, güncellenecek veriler var mı bakacağım ama genel itibariyle meslekte pek bir değişiklik yok. O yönden çoğu kısmı güncelliğini koruyor diyebiliriz. Buyrunuz;Bu sınav dönemi ile birlikte daha fazla sizlerle olmaya çalışacağım. Gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar yoğunum ancak elim sürekli buralarda. Moderatör arkadaşlar ile sürekli etkileşim halindeyim. Kendim de daha fazla buralarda olmaya çalışacağım inşallah. Şimdiden bahtınız açık olsun ve ilan hayırlı olsun hepinize.