İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
pc den giriyorum hocam
-
@onuktekin çıkış yapıp girdim yine aynı,biraz daha bekleyeyim o zaman
-
@KamuAdayı hocam fotoğrafçıdan aldığınız foto istenilen özelliteyse herhangi bir boyutlandırma yapmadan paintte açıp farklı kaydedin otomatik küçülüyor zaten.
-
@zephead ben farklı bilgisayardan girmiştim başka bir arkadaş da farklı bir telefondan girmiş yani cihazı bir değiştirme imkanınız varsa çabucak halledebilirsiniz
-
@Nopalung
kalite olarak 300 dü ancak boyut 600*800 değildi hocam. boyutu paintte yapınca kalite düştü tabi. ama yükledim öyle. çok takılmazlar kaliteye. boyutu tamam. nitekim geçen başvurularda da kaliteye bakmadan yükleyenler olmuş. -
@KamuAdayı
kalite düştü dediğim de full hdyim parlıyorum sakalsız yani yüz belli oluyor çok rahat hala iyi kalite. ama 300 değil dpi. sorun olacağını sanmıyorum. -
89.66ya gelme ihtimali düşük müdür?
-
@Elnogate gelebilir ihtimaller dahilinde
-
@Elnogate 89.64’de bende var inşallah gelir
-
Sıralama yazarsanız daha sağlıklı olur tahmin açısından. Mesela 89.6 kaçıncı sıradadır 190'larda gibi
-
2019 puanı 89.72 sıralama 80 ile başvurdum, başvuru no 2030. Belirleyici olacak 2020 yılı puanı gibi duruyor.
-
@sneijder5 bencede 2020 puanları belirleyecek. Benim 2020 89.82 sıralama 209
-
Başvuru no: 1090 puan: 92.80(54). YDS puanını başvuruda istiyor muydu?
-
@Hasso 89.66 sıralama 223
-
@Elnogate normalde bu durumda yorum yapmazdım ama 11 kasımda liste açıklanacağı için yapıyorum. Bence listeye gireceksiniz
-
@Hasso insallah hocam insallah
-
91,73 puan 2020 ,, 102. sıradayım
-
@mantıkuttayyr, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Başvuru no: 1090 puan: 92.80(54). YDS puanını başvuruda istiyor muydu?
Vallaha benim YDS puanımı başvuruda otomatik olarak aldı
-
89,3 ile zor gibi benimki o zaman
-
Arkadaşlar başvuru yaptıktan sonra kontrol etmek için tekrar girmeyi deneyen oldu mu ?