İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kalemcanavarı dostum şimdi ilana baktımda 6 Kasım yazıyor. Hatta o satır
"Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, ilgilinin ad-soyadı, aday numarası ve
KPSS puanı belirtilmek suretiyle Genel Müdürlüğün internet sitesinde (https://www.tkgm.gov.tr/)
06.11.2020 Cuma günü ilan edilecek olup ilanda yazılı sınavın yapılacağı yerin adresi de
belirtilecektir." Çok önemli bi detay değil ama yanlışlığı düzeltmek istedim. -
@Seadorf hocam yıkıldım şuan 5 kasım diye şartlamıştım :))
-
Geç olsun güç olmasın. Puanımız yetsinde hayırlısıyla.
-
@Seadorf amin hocam siz kaç puanla başvurdunuz
-
@kalemcanavarı 92.3le başvurdum. Siz kaçla başvurdunuz?
-
@Seadorf 91 ile hocam size gelir zatende İnşallah banada gelir
-
@kalemcanavarı İnşallah
-
@kalemcanavarı sıralamanız kaç hocam?
-
Arkadaşlar yöksis problemi yaşayan yalnız ben miyim?
-
@kuruhasan Aynı yöksis sorununu bende yaşadım hocam manuel yapayım dedim ama bu sefer e devletten mezuniyet belgesi alamıyorum yökte yaşanan teknik aksakliktan dolayı
-
@muhasebeci35 ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Diploma fotoğrafını yükledim. Acaba bir sıkıntı olur mu ?
-
@blcmert hocam pdf formatında yüklediyseniz ve 'diploma pdf' şeklinde altında bi bağlantı çıkıyorsa sıkıntı olmaz. Zaten o bağlantıya tıklayınca diplomayı indiriyor doğrudan.
-
@Nopalung hocam cevabınız için teşekkür ederim. Jpeg formatında yüklemişim ancak alttaki açıklamada PDF veya jpeg formatında yükleyin diyor. Bir sıkıntı olmaz herhalde ?
-
@blcmert arkadaşlar ben fotoğraf hariç bir şey hiç yüklemedim bilgiler otomatik olarak gelmişti ekstra bir şey yuklememiz gerekmiyordu değil mi
-
@blcmert öyle yazıyorsa olmaz herhalde hocam. Ama yine de içiniz rahat değilse internetten fotoğrafı jpeg i pdf e dönüştür programı ile çok basit çevirip sisteme yükleyebilirsiniz.
-
@Nopalung tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan
-
dostlar ben fotoğrafı çektim de fotoğrafçı tam 600*800 yapmamış. kendim boyutlarınca düşüyor kalite 300 dpi olmuyor. sıkıntı olmaz değil mi? sizinkiler 300 dpi mı
-
arkadaşlar yanlışlıkla kapattım sekmeyi bir daha deniyorum Aynı anda birden fazla pencereden işlem yapılamaz! diye uyarı veriyor var mı bilen nasıl düzelir yarım saat oldu hala aynı
-
@zephead
üstte bir arkadaş söylemişti. telefondan yapıyorsanız farklı bir telefondan giriş yapın. veya pc den deneyin hocam. -
@zephead E-devletten çıkış yapıp tekrar girin deneyin olmazsa bir saatin geçmişini çerezlerini silin girer.