İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Maslow
hayırlı olsun hocam. darısı biz işsizlere diyelim
paylaşmak isterseniz hangi kuruma kabul edildiniz acaba? -
Arkadaşlar ben tam olarak anlayamadım. Bilgilerimi kaydet ve yazdır dedikten sonra çıktıyı alıp modüle yükleyiniz falan diyor. Çıktının üzerinde imza ve tarih bilgileri falan da var ne yapacaz tam olarak bilen var mı? Tarih ve imza atıp başvuru formunu tekrar sistememi yükleyeceğiz?
-
@hoplesss hocam başvurunuz alınmis oluyo onu sadece PDF olarak kaydedeceksiniz sizin ekstra yapmanız gereken bir şey yok diye biliyorum
-
@mj_23 benim de kafama takildi şimdi bilen bir arkadaş var mıdır acaba
-
@mj_23 gerçi iş talep formunu imzalı olarak atama yapılacağı zaman istiyorlar diye anladım ben atama islemlerinde istenen evraklar 4. Md de öyle yazıyor
-
@mj_23 valla okadar karisik yazilmis ki ben hicbir sey anlamadim. Basvuru formu madde 4te sinav ilaninda belirtilen basvuru belgelerini ilanda belirtilen usul ve esaslara gore module yuklemek zorunludur. İstenilen belgeleri muraacat asamasinda sisteme yuklemeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktir diyor. Ben basvuru belgesinin ciktisini aldiktan sonra imzalayip modul neyse oraya yuklicez diye anladim. Kafam karmakarisik:)
-
@hoplesss hocam benim de kafam karisti ama foto haricinde yukleme yapilacak bir alan bulunmuyor. fakat benim anladigim egerki atanirsan senden istenen belgeler arasindan bu talep formunu o zaman tarih ve imza yazarak belgelere eklememiz gerekiyor diye anliyorum
-
yüklemeden kastı , kpss bilgileri adli sicil belg vs arkadaşlar onları sistem kendi yüklüyor zaten hatta bilgiler getirilemezse manuel yazılacak diye ibare var . kısaca başvuru tamamlanmıştır diyorsa ve çıktıyı aldıysanız tamamdır
-
@hoplesss çıktıyı alın modüle yükleyin nerede diyor hocam
-
@kartalyürekli ben de öyle anladım ekstra bir şey yüklemek için yer yok
-
@mj_23 zaten çıktıyı alın modüle yükleyin diye bir madde yok hocam , sadece belgeleri yükleyin diyor onu da zaten aşama aşama yüklettiriyor
-
@kartalyürekli evet hocam haklisin bencede
-
İki sayfa şeklinde çıktı benim sorun olur mu ki
-
@uvyx sence ? bir daha böyle sakin bir kafayla düşünsene?
-
Başvurular için son 2 gün sizce kaçla kapatır en heycanlı kısım tahminleri alalım
-
@Don-Pablo 88.7 altı olsa güzel olur
-
Yarın tapu açıklanacak ora acayip sessizdi bakalım nolacak
-
basvuru sayisi ne kadar oldu acaba
-
@kalemcanavarı Tapu 6 Kasım'da açıklanmayacak mıydı?
-
@Seadorf hayır 5 kasımda