İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Birisi face'de özgeçmişi nasıl yükleyeceğiz diye sormuş, özgeçmiş istemiyor değil mi? Bi yeri atladığımı zannetmiyorum
-
@Asım-Us özgeçmiş vmy de var hocam dernekler sınavında yok
-
@mj_23 sağolun hocam, arkadaş dernek denetçiliği postunun altına yazmış, kafamı karıştırdı
-
@Asım-Us rica ederim hocam
-
Bir şey sormak istiyorum ben kaydı yaptım ama yazdırmadım daha sonra çıkarmak istediğim zaman tekrar kayıt yeri çıkıyor tekrar mı doldurmam gerek oraları bilen var mı acaba ?
-
@Hunter28 hocam formu görüntüle/yazdır seçeneğine tıklayınca başvuru belgeniz gelir ekrana ,daha sonra başvuru belgenizi pdf şeklinde bilgisayarınıza kaydedin çıktısını alabilecek şekilde hazır bulunsun sizde.
Tekrar doldurmanıza gerek yok zannımca. -
@Maslow teşekkürler hocam
-
Fotoğraf yüklemekte sorun yaşayan var mı ? Benim fotoğrafı kabul etmiyor
-
@idarihakimmm hocam resmi painte at üstte araç çubuğunda yeniden boyutlandir gibi bir seçenek olması lazım ordan istediğin boyuta getirebilirsin
-
@mj_23 sonrasında tekrar jpeg formatina çevirip yüklendiğinde soru kalmayacaktır
-
@mj_23 çok teşekkür ederim
-
@idarihakimmm rica ederim
-
2020 P23 sıralamam 56 puanım 92.7
-
@Maslow hocam pdf olarak nasıl yükleyebilirim bilgisayarıma sadece yazdır butonu çıkıyor bende farklı kaydet dediğimde de html biçiminde kaydediyor
-
Başvuru no: 895 Hepimize hayırlı olsun. Picsart uygulamasında da manuel boyutlandırma mevcut. Ben o şekilde yaptım. Belki kolaylık sağlar size de.
-
@magicianrapsody hocam bende de ilk html olarak indi masaüstüne daha sonra Adobe dan pdf ye çevirdim biraz uğraştım tabi ama
-
Ben telefondan direkt pdf olarak alabildim, denemediyseniz eğer @magicianrapsody
-
Ben başvuru yapmıştım 89.17 ile fakat başvurumu geri çekeceğim beklediğim bir mülakat olumlu oldu , girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
-
@Maslow Çok sağ olun hocam hallettim şimdi pdf olarak indirebildim
-
@mmülkiyelii Çok sağ olun hocam hallettim pdf olarak indirdim şimdi