İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mantıkuttayyr kaç dakika sürdü tahmini ?
-
@blcmert 6-7 dakika ortalama
-
İş Talep formunu yanımızda götürmemiz gerekiyor mu yoksa kimlik yeterli mi?
-
@mantıkuttayyr hocam geçmiş olsun. Telefonları girişte görevliye mi veriyoruz
-
@mantıkuttayyr emanet bırakabiliyor muyuz hocam ?
-
Kimlik yeterli arkadaşlar. Ekstra bir şey götürmenize gerek yok. Eşyalarınız da yanınızda durabilir. Mülakat odasına girerken bekleme alanında bırakıp, mülakat çıkışı alabilirsiniz.
Benim merak ettiğim bir soru var. Giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Daha önceki mülakatlarda listeye imza atıyorduk. Bu mülakatta imza istenmedi. Yoksa ben mi atladım? Kimseden istenmedi değil mi?
-
@posseder mülakata girmeden önce imza attım ben hocam
-
@htcnr Tamam hocam siz deyince hatırladım. Girmeden önce atmıştım ben de. Teşekkür ediyorum
-
Mülakata gelmeyen kaç kişi vardı biliyor musunuz
-
@htcnr bende attım. sen bir ara istersen orada bir memur başımızda bekliyordu.
-
Sabah ki Mülakat 1 e ertelenmiş sanırım. Doğru mu?
-
@yaylalı öğleden sonrakiler ne olacak peki
-
@mrvmrvv rahat olun hepsini 1 saatte bile bitirebilirler. En fazla yarına ertelenir bir miktari
-
Giren arkadaşlara geçmiş olsun gireceklere de tavsiye niteliğinde deneyimimizi aktaralım.Komisyon 5 kişiden oluşmakta ve 3 kişi soruları sorarken diğer 2 kişi ise bilgisayarla ilgilenir gibi yapıyorlar,moralinizi bozmasın. Kendini tanıtma faslından sonra bana idarece anayasa hukukundan sorular geldi.Şöyle ki anayasa mahkemesi görevleri, İdarenin bütünlüğü, devlet denetleme kurumu ne işyapar , Yerinden ve merkezden yönetim kuruluslarını sayınız.Son olarak da derneğin fesih nedenleri nelerdir soruları geldi.Umarım yardımcı olur.Başarılar
-
Sırf buraya yazmak için üye oldum, sabahki mülakatı öğleden sonraya erteliyorsunuz hadi biz Ankara'da yaşıyoruz da şehir dışından günübirlik gelen insan ne yapsın belki dönüş bileti yandı belki konaklama imkanı yok insanlar ne şartlarda geliyor tüm bunların göz ardı edilmesi hiç hoş değil.
-
Arkadaşlar öncelik ortam çok rahat da değil kasıntı da değil orta halli. Sorulan soruları yazayım;
-Dernek organları nelerdir? Zorunlu organlar dışında organ kurulur mu?
-kamu zararı nedir ?
-vergi yansıması ?( Detay istediler)
-pandemi dönemindeki uygulanilacak para veya maliye politikasi neler olabilir?Ve son olarak siz cevap verdikçe sorular kendi içinde açılıyor, bir soru içerisinde 2 3 soru daha soruluyor.
-
Bana da sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğünün görev tanımını ve vakıflar genel müdürlüğünü sordular, alandan ise anayasa hukuku ağırlıklı sorular geldi.
-
Carı hesap sözleşmesi
Avrupa birliği ve Türkiye süreci
Dernekler neden 7 kisi ile kurulur da 1 kişi ile kurulmaz
Dernek ile vakıf kuruluşları farkları ayrımları
Bugün benim sorunlarım bunlardi -
Hayırlı olsun cümleten. Ne zaman açıklanır ki acaba?
-
Yıl bitmeden açıklarlar diye umut ediyorum