İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paulsamuelson toplam 22 kişi girmiş mülakata 14 kişi alacaklarmış zaten umarım açıklanır en kısa zamanda
-
Umarım açıklanır da yeni yıla bazılarımız mutlu girer
-
Açıklandı arkadaşlar. Maalesef benim yüzüm yine gülmedi.
-
Hayırlı olsun dostlar. Başarı listesi için;
www.tercihiniyap.net/images/upload/dernekler-denetci-kazananlar.pdf
-
Şükür Allah'a kazandım. Herkese başarılar arkadaşlar.
-
41 de kaldık.Kazananlara hayırlı olsun bizler yola devam
-
Başaramadık
-
Hayırlı olsun.
Kazanan arkadaşlardan KOSGEB başvurusu yapanlar başvurunuzu çekebilirseniz eğer başkaları için şans doğmuş olur. -
@paulsamuelson hayırlı olsun hocam, bizler de çalışmaya devam edeceğiz.
-
Yedek süresi ne zamana kadar?
Ve sizce yedek kaça kadar gelir? -
İlk 30 mu atandı arkadaşlar
-
@muhalba evet
-
@onuktekin, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hayırlı olsun.
Kazanan arkadaşlardan KOSGEB başvurusu yapanlar başvurunuzu çekebilirseniz eğer başkaları için şans doğmuş olur.Başvurulan ilanlar geri çekilirse çok makbule geçer özellikle KOSGEB...
-
Bir darbe de buradan yedik. Bugün daha kötü olmaz inşallah
-
İzmir guy listesinden iki kişinin kazandığını gördüm hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım süreçten çekilirsiniz
-
@onuktekin, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hayırlı olsun.
Kazanan arkadaşlardan KOSGEB başvurusu yapanlar başvurunuzu çekebilirseniz eğer başkaları için şans doğmuş olur.Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum.Eger halihazirda basvurduklariniz ve girmeyeceginiz sinav veya mulakat varsa bir telefon veya bir dilekceyle basvurularinizi geri cekebilirseniz bu sekilde bizlerede sira gelmis olur
-
DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCISI kazanan 30 kişinin GUY sınavına girecegi iller,
17 ankara
1 antalya
2 kişi girmiyor
2 izmir
1 bursa
1 ısparta
1 erzincan
4 istanbul
1 yalova -
@eomer ben başvurmuştum nasıl geri çekebileceğini öğrenip kendime gelir gelmez yapacağım
-
@bilemiyorumaltan duyarlılığınız için teşekkürler.
-
@paulsamuelson Allah bize de yaşatsın bu mutluluğu