İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bilemiyorumaltan hocam nadirde olsa bazilari telefondan kabul ediyor ama geneli bir fergat dilekcesi yazmanizi istiyorlar ayrica duyarliliginiz icin cok sagolun yeni meslek hayatinizda basarilar diliyorum.
-
@sedatinho amiiiiin inşallah, ben 4 mülakattan elendim 5.yi geçmek nasip oldu rabbim emek veren herkese nasip etsin
-
@bilemiyorumaltan tebrikler Allah bol kazanc versin. Mutlu saglikli huzurlu calismayi nasip etsin
-
@bilemiyorumaltan inşallah hocam
-
@muhalba vay vay analize bak
-
@abdullah_cevdet ne demek hocam basit bir işlem yapmamak olmaz, izmir guydan birisi de benim sınava girmem zaten de farklı işlem yapmak gerekli mi?ben o mülakat açıklanınca insanın içine düşen ateşi iyi bilirim elenen arkadaşlara sabır ve dirayet diliyorum Allah en kısa sürede sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
-
Kazanan arkadaslar, basvurularini cekerler umarim. Tebrikler kazanan arkadaslara
-
Mülakata katılmayanlardan kaç kişi bir yeri kazandı? Bilgisi olan var mı?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim benim olmadı ilk mülakatımdı biraz üzücü oldu.
-
@bilemiyorumaltan bu saaten sonra guy icin sizin yerinize baskasini almazlar ama kosgeb gibi halihazirda devam eden veya aciklanmayan sinavlar icin mumkundur hocam.
-
Arkadaşlar yedekteyim... feragat edecek olan var mı
-
17 kişi mulakata katilmamis. Eğer geçerli bir mazeretiniz yoksa kulaklariniz çınlıyordur heralde.
-
Kazanan arkadaşlari tebrik ederiz.Lutfen merkez uzmanlıkları başvurmayın.
-
Arkadaşlar feragatle ilgili bi durum olsa ya da listede tanıdık arkadaşlar varsa bana ulaşabilir misiniz lütfen
-
Çok şükür benimde oldu ysk uzman yardımcılığı ve kosgebden başvurumu çekmek için gerekli neyse yapicam
-
Kazanan arkadaşlarım yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. TKGM müfettiş yardımcılığından feragat edecek var mı ?
-
Kazanan dostlar hayırlı olsun, başka kurumlar hedefinizde yoksa başvurduklarınızdan feragat/çekilme talebinde bulunmanız iyi olacaktır. Özellikle Vmy,ticaret müf gibi açıklanmamış listeli sınavlar için..
-
@onuktekin, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hayırlı olsun.
Kazanan arkadaşlardan KOSGEB başvurusu yapanlar başvurunuzu çekebilirseniz eğer başkaları için şans doğmuş olur.KOSGEB insan kaynakları e posta adresi: insankaynaklari@kosgeb.gov.tr
-
Arkadaşlar bende vmy ve yskdan feragat için mail atacağım. Umarım kabul ederler. Sadece sayıştay ve hmb müfettişlik için hazırlanacağım.
-
silinmiştir