İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Jandarma, polis mahallemize gelip komşulara yada muhtara soruyorya nasıl biri diye, sadece kazananları mı soruştuyorlar tüm mülakata girenleri mi?
-
Jandarma, polis mahallemize gelip komşulara yada muhtara soruyorya nasıl biri diye, sadece kazananları mı soruştuyorlar tüm mülakata girenleri mi?
-
Rutin bir uygulama, Mülakat öncesi veya sonrası yapılabiliyor.
-
@lukatoni teşekkürler yanıtınız için.
-
Bu şekilde araştırılan var mı arkadaşlar
-
@mrvmrvv bize mülakattan önce polis gelmişti ama bilmiyorum arkadaşın kastettiği mülakat sonrası heralde
-
@kartalyürekli kimin kazandığı belli mi yani bu nasıl iş ya
-
@mantıkuttayyr hocam yok öyle bi şey sakin ol. Bu tarz incelemeler mülakat öncesi yapılır. Rutin bi araştırma.
-
@mantıkuttayyr hayır içişlerinde hep olan bi uygulama . kardeşim için de gelmiştiler mülakattan önce velhasıl kazanamadı mülakatı . rutin bi uygulama yani rahat olun .
-
@kartalyürekli mülakat öncesi de sonrasını da kastettim.
-
@seadorf farketmez normalde mülakat sonrası geliyolar . size geldiler mi
-
@kartalyürekli bana bugün muhtar söyledi. Jandarma seni sordu dedi. Mülakat için sormuşlardır dedim. Epey oldu soralı dedi.
-
@seadorf tamam rutin uygulama o . küçük yerde yaşayanlara genelde muhtar veya komşuya soruyolar heralde .ben istanbulda olduğum için komşularla muhtarla tanışıklığım olmaması normal direk eve geldiler
-
@paulsamuelson peki öyle ise sorun yok açıklanmaması akıllara bunu getiriyor, normalde teftiş için müfettişler geliyor ama bu usulü ilk defa duydum
-
Bugün de açıklanmayacak sanırım.
-
@yaylalı belki gece diye bir umut..
-
Arayan oldu mu
-
Açıklanmayacak sanırım yine
-
Tüm numaraları aradım ben smsteki ulaşamadım
-
Bizden sonra yapılan bilişim personeli sözlü sınav sonuçları açıklandı demin. Bir umut bekliyoruz.