İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Hasso sana özel bakanlığın anahtarını teslim edeceklermiş
-
İlan hayırlı olsun işletme ne işe yarar deyip çözmeye uğraşmadım bile, umarım geçen yıl başarısız olduğum mahalli idare kontrolorlüğü de gelir
-
@mülakatzedee 15 kisilik alımda 90 kişiydi liste
-
@kalemcanavarı denetim birimleri esnek olur pek karışılmaz, neredeydin diye sorulmaz genelde
-
89,5 e gelir mi arkadaşlar yoksa yine küsuratlarla mı kaçıracağız ?
-
@kartalyürekli 2020 açıklanmadan bilemeyiz, çift yıl olduğu için giren çok olmuştur (2018 de yüksek alanlar tekrar girmiştir) . ama hem ilk sınav hemde mülakat olduğu için bence zor.
-
@Hasso sizce kaçla kapatır
-
@kartalyürekli 88-89 .
-
@kartalyürekli Arkadaşlar öyle bir konuşuyor ki işin içinde olmasak inanacağız. 88-89 puana 70 puan muamelesi yapıyorlar. Geçen sene 15 kişi alındı hiç ilan milan yokken 88-89 ile kapattı. Bu sene ilanlar var hala 90 üstü olur en az deniyor.
-
@grwvh inşallah dediğiniz gibi olur .
-
@grwvh şuan 20 puanıyla yapılacak ilk alım puanların yüksek kapatması çok normal değil mi daha henüz diğer alımlar olmadığı için ?
-
@primocarnera Bakalım görelim hocam.
-
KPSSP23 88,27134 155
2019 KPSS puan sıralama arkadaşlar. -
burası niye sessiz diğer başlıklar ilan olmamasına rağmen canlı . Burada ilan var ses yok
-
daha önce mülakat deneyimi olan var mı acaba
-
88.9 ile başvuru yapacağım. sıralama 105. bi umut.
-
@minsipo su işletme beni her yerde batırdı önemsemedik bakale ya her yerde karşımıza çıkıyor p48 den daha çok yerde alim yapıyor buda ilginc
-
92 ile de ben başvuracağım 67 sıralama . İlk 120 diyor bu durumda 2019 da daha yüksek puanı olup onu kullanacak olan 53 kişi varsa dışarda mı kalacağız anlamadım
-
@adanali01 p48 in bir espirisi yok artık. kamu ve işletme çözdün mü çoğu ilanlara giriyorsun.
-
@kartalyürekli öyle bir durum da var ilk 120 deki kişilerin puanları, 2 yıl içinde aynı olan insanlar var. bir de halihazırda çalışan iyi puan alıp başka yerleri tercih edecek olanlar da var. bakalım gelir mi diye ama benim çok umudum yok açıkcası.