İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@KamuAdayı yazılı sınav olması hasebiyle orda bu kadar rahat başvuru olmaz bence
-
@KamuAdayı hocam hmb teftiş için 150 kişi çağırılacak bunu da hesaba katarsak size gelir diye düşünüyor ve temenni ediyorum ben de 90,2 ile başvuracağım.
-
@MMmustafa
inşallah hocam bu seneki puanlar gözümü korkuttu açıkçası. inşallah kalırız hocam yazılıya. -
Mülakatlar ne zaman olur tahmininiz var mı arkadaşlar?
-
@melezprens ilanda yazıyor ya 8-11 aralık diye
-
@melezprens 29 şubat 2021 kesin bilgi
-
@kartalyürekli Ben göremedim hocam
-
@melezprens, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kartalyürekli Ben göremedim hocam
Başvuru ilanın hemen başında yazıyor
-
@xqarmedo bende en aşağılarda arıyorum teşekkür ederim
-
@melezprens ben hala göremedim hocam nerede tam olarak
-
@mrvmrvv ilanin ilk paragrafinda hocam
-
@Tetexos evet gördüm şimdi, düne kadar tarihler belli olacak diye bekliyorum... daha önce giren arkadaşlara neler sorulmuş arkadaşlar nasıl bilgi edinebiliriz
-
@mrvmrvv onu bilemiyorum maalesef
-
Mülakat tarihi ve saati açıklanmış.
-
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
Arkadaşlar mülakat için özellikle hangi derslere bakmalıyız maliye ve iktisat için ne dersiniz?
-
Giriş(sözlü) sınavında; adayların genel olarak hukuk, iktisat, maliye ve kamu yönetimi bilgileri ile ifade kabiliyeti, temsil yeteneği, tavır ve hareketleri gibi şahsi vasıfları da göz önünde bulundurulacaktır.
-
@kartalyürekli peki bir soru sorduklarında mesela fikri içtima nedir dediklerinde direkt kısaca tanımı mi yapılmalı yoksa örnekler vererek açıklamak daha mi iyi olacak
-
@melezprens o kadar bilmiyorum benim de ilk deneyimim olacak . Ama kişisel görüşüm ne sorulursa direk ona cevap verilmeli
-
İş talep formu ve kimlik dışında istenen başka belge yok değil mi?