insankaynaklari@tarimkredi.org.tr
Adresine imzalı feragat dilekçenizi foto çekip yüklemeniz gerekmektedir.Ben gönderdim.
insankaynaklari@tarimkredi.org.tr
Adresine imzalı feragat dilekçenizi foto çekip yüklemeniz gerekmektedir.Ben gönderdim.
@bybredd 97 puanla başvurdum,girdiğim ya da gireceğim herhangi birinin garantisini veriyorsan başvurmayayım ? Ha yok veremem diyorsam otur dersine çalış.!
Puanım 96.9 p23 sıralamam 9 ben başvurmayı düşünüyorum.İbb ye başvurmadım.
Ben de Çorum için feragat edeceğim.
Mülakat tarihi ve saati açıklanmış.
YÖK servisinde yaşanan sorun nedeniyle başvurularda kısa süreli sıkıntı yaşanacaktır. Sorun giderilince başvuru süreci tekrar devam edecektir.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
KOSGEB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı
@bybredd girmek istemiyorsan başvurmayacaksın ya da milletin başvurup başvurmadığına karışmayacaksın herkes istiyor atanıp bu süreçten kurtulmayı keşke istediğimiz yer olsa da hiç uğraşmasak
@bulamadim calışmayacağım yere başvurmam.İstanbulda 3-4 tane ilan vardı hiç birisine başvurmadım ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 2650 gibi bir maaş yok.Ortalama 5 bin tl ye denk geliyor guy mu burasımı derseniz burası derim.Kurum içinden yükselme olanakları fazla,imkanları güzel.
@sokrates12 O zaman yazmayacaksınız 95 puanı olupta buna başvurmasın kimse diye.Hepimiz işsiziz herkes istediğine başvurur.
insankaynaklari@tarimkredi.org.tr
Adresine imzalı feragat dilekçenizi foto çekip yüklemeniz gerekmektedir.Ben gönderdim.
Basvurusunu iptal etmek isteyen arkadaşlar insankaynaklari@kosgeb.gov.tr adresine dilekçe yazıp imzalayarak göndermesi gerekmektedir.
Başvuru iptali için mail attım inşallah kabul ederler.
Ben de Çorum için feragat edeceğim.
Değerli Adayımız, 9-10 Ocak 2021 tarihlerinde yapılması planlanan 2020-Sayıştay Yazılı Sınavı, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.Yeni sınav tarihi belirlendiğinde size bildirilecektir. Yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. ÖSYM Başkanlığı B001
@125478 Kabaca ortalamalarını alırsak yardımlar hariç 5000-5500 tl para yapıyor.3 sene sonra kurum içinde kendi sınavı var.3 yıl sonra 8-9 bin tl maaşla çalışma imkanı var.
@125478 3 üde var.GSS borcum temmuzdan beri birikiyor hastaneye gidemiyorum,kyk borcum var 6 ay sonra başliyor,askerlikte duruyor yaşta 26 ya doğru gidiyor.