İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@AndOne hocam maddi ve sosyal olanaklar içerisinde değerlendirecek olsaydınız nasıl değerlendirirdiniz
-
@KamuAdayı tahrik etme hocam aman diyim
-
@kalemcanavarı
hocam kendine garanti altına almak, ne olur olmaz açıkta kalmayalım diyerek başvuran işsizleri ayrı tutuyorum. ama arkadaşın bahsettiği gibi sadece ego tatmini için başvuran “düşük” insanlar var ise yerim onların tahriğini. buyursun başvursunlar. hak eden hakkına ulaşır zaten Allah büyük sıkıntı yok. hayırlısı diyelim sınırda puanımızla bekleyelim şimdilik -
Benim puanım var, Ankara’da da yaşıyorum. Her şey çok iyi. Fakat seyahat süreleri, çalışma şartları hakkında net bilgi edinemiyorum. Benim için makul olmayan bir mesleğe başvurup listede boş yere işgal etmek istemiyorum. Net bilgi edindiğimde başvurmayabilirim. @kalemcanavarı
-
@mmülkiyelii düşünceli davranışınızdan dolayı teşekkür ederim hocam. Burda en son alımda girmiş arkadaşlar vardı turne sıkıntım yok diyorsan iyi demişlerdi
-
@KamuAdayı en zoru da beklemek..
-
@KamuAdayı oluyor hocam. Geçen sene içişleri 15 kişi aldı benim puan 91.48 son giren aday 91.6 mıydı öyle bir şeydi 6 kişi vardı aramızda çok üzülmüştüm. Sonra bir baktım 15 kişi gelmemiş mülakata bir daha üzüldüm hakkımı da helal etmedim o kişilere kesin okuyorlardır şimdi Allah hesabını sorsun dedim elimizden bir şey gelmez. Böyle bir sistem olduğu sürece.Zaten 10-15 kişilik alımlar oluyor bir de bu tarz insanlar çıkınca işin boyutu berbat bir hal alıyor. Burdan 96-97-98-99-100 alanlara sesleniyorum. Her listeye girmeye çalışmayın, şu aç gözlülüğü bırakın. Asil listede atandıysan 3-5 yere, halen çalışıyorsan merkez uzmanlık müfettişlik denk bir kadroda ,başvurma arkadaşım insanların emeğini hiç ediyorsunuz, Allahtan korkun. Geçen seneden benim gibi 90-93 bandında pek çok arkadaş hala giremedi işe her yıl üst üste katlanarak gidecek bu sayı o 50 kişi başvurmasa 2020 deki adayların önünden 50 kişi çekilecekti belki yazık günah. Durumu olmayan sınavlara hazırlanamayan puanı yanacak ya da işe çok ihtiyacı olan insanlar var sizin keyfi hareketleriniz yüzünden insanların haklarını çalışıyorsunuz üniversite mezunu aklı başında insanlarsınız empati yapın düşünün biraz diğer insanları bencillik ile nereye varacaksınız?
-
@hakimehanımm
etmeyin helal hocam. ben de etmezdim açıkçası. elimde olmayan konularda gücümü ve irademi aşan konularda düşünmemeyi üzülmemeyi tercih eden biriyim. hayat görüşünüz nedir bilemem ancak ben emek verdiyseniz ve hak ediyorsunuz er ya da geç hak ettiğinize ulaştığınıza inanıyorum. ve inanmakla da kalmayıp bunu defalarca hem kendim tecrübe ettim hem de gözlemledim. o yüzden kızıyorum ancak bir yerde de içim rahat. hallolur bir şekilde.
umarım siz de emeğinizin karşılığını alırsınız hakkınızda hayırlısı olur. -
@mmülkiyelii bu konuda @AndOne üstad size yardımcı olacaktır.
-
@kalemcanavarı
hayatımız hep birilerini ya da birşeyleri beklemekle geçti be hocam biraz da ekmeğimizi bekleyelim bakalım. zor elbet...
sabır acıdır ancak meyvesi tatlıdır, diye güzel bir söz vardı. hak edenlerin o meyveden yemesi dileğiyle ... -
@KamuAdayı amin hocam inşallah her birimiz hak ettiğimiz yerlere atanırız. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
-
Rotasyon yılın kaç ayı/ günü acaba? Başvuru yaparken göz önünde bulunduracağım. Çok seyahat benim için makul değil. Ama azsa kotarabilirim. Benim için makul olmayan bir meslek için de listede yer işgal edip başkasına engel olmak istemem. @AndOne
-
@İkhumuma selamlar, özlük hakları olarak merkez uzmanlık ve müfettişlikler ile aynı durumda bir fark yok. Ayrıca dernekleri denetlemek kamu denetimi gibi değil daha sosyaş, daha farklı alanlarda çok değişik insanlarla muhattap oluyorsunuz o açıdan daha keyifli ve monoton değil
-
@mmülkiyelii net bişi diyemem ancak yoğunluk var tabiki, bir denetim özel bir durum yoksa 3 hafta civarı sürer ve sonra yaklaşık olarak 3 hafta Ankara'da kalınır. Sonrasında genelde tekrar denetim olur. Ama sürekli şehirdışı olarak düşünmeyin Ankara denetimleri de oluyor
-
@Hasso hocam ben orada maliye ilanlarının gelmiş olması buraya başvurmayı engeller demedim
Sadece şu sürekli ilk ilan denilip yüksek kapatır diyip insanların umudunu kaybettirmeyelim
-
Teşekkür ederim. Aylardan söz etmiyoruz yani.Bu haliyle de yaşantıma çok uygun görünmüyor ama ümidimi tamamen kesmeye de yetmedi açıkçası. işsizlik de canımıza tak etmiş durumda artık. Biraz daha araştırmaya devam edeceğim. Çok sağ olun @AndOne
-
@KamuAdayı Amin hocam inşallah
-
@YunusEmre_58 düşünceniz bir açıdan doğru tabi ki ama benim çevremde sgk denetmen yard.olup (p23 ile) bu ilana başvuracak olanlar var , yani sizin düşüncenize karşılık böyle de bi durum var . Yanlış anlaşılmasın Allah şahit kimsenin hevesini kırmak istemek gibi bi amacım yok. Ayrıca bu sınavda sadece 2020 puanı kullanılsa bile 89 altı kapatma ihtimali yine çok düşük olurdu çünkü tahminin yaklaşık olarak 89 üstü ilk 120 yi doldurur
-
dolayısıyla 89 altına bence %90 düşmez
-
@YunusEmre_58 ilk ilan denmesinin sebebi bu yıl gelen ilk ilanlardan olması ve bu yıl henüz sınav ya da mülakat yapılıp bunun sonuçlanmaması. Bu nedenle ilk ilanlardan ve bu nedenle yüksek puanlılar da gelen tüm ilanlara başvuracak. Sene içerisinde göreceksin çoğu mülakat listesinde aynı kişiler olacak. Ayrıca her P48i yüksek olanın P23ü yüksek olmuyordan kastım adamın P48i 90 için P23ü 80 demedim. Ama arada 4 5 puanlık farklar oluşabiliyor. Oturup spesifik işletme çalışan birkaç işletmeci dışında yoktur bundan da emin olabilirsin. Geçen alımdaki kesin olmayan mülakat listesini açıp 120. kişinin puanına bakarak bir yorumda bulunabilirsiniz. Ama bir önceki ilan son ilanlardandı.Sizin dediğiniz yerlere yerleşenler varken bile 89la kapattı. Bir ihtimal 88 küsürlere inebilir o da P23 nedeniyle. Listeler açıklandıkça bu tarz alımların( maliye dışındakiler) 89 ve üzeri kapandığını göreceksiniz.