İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İbb müfettiş Yardımcılığı 120 kişi çağırdı sınava p48 ile. 87.76 kapadı. Bu bize bir fikir verir mi ?
-
@blcmert vermez çünkü İstanbul istemeyen Bi dünya adam var hem sınavı var hem 6 kişi alacak hem sayıştay sınavından 1 gün önce
-
@blcmert ibbye başvurmayan çok kişi olmuştur diye düşünüyorum hem belediye(torpil mevzusu) olması hem İstanbulda olması açısından. Yine yüksek kapatmış bence.
-
Direk mülakatla alması yüzünden buna başvuru baya olur tahminimce
-
Puanım 96.9 p23 sıralamam 9 ben başvurmayı düşünüyorum.İbb ye başvurmadım.
-
ibb ye ben de başvurmadım istanbuldaa oturmama rağmen . başvursam geliyodu
-
Puanım 87 başvurmayı düşünüyorum sizce gelme ihtimali var mı ?
-
İbb ye başvuru sayısı 2045 kişiydi. Şartları taşıyan kişi sayısı ise 476. 2000 civarı başvuru az değil bence.
-
@Hunter28 hoşuna gidecek cümleleri mi yoksa gerçek öngörülerimizi mi duymak istersin
-
@Hasso 92 bulma ihtimali var mı
-
Hiç aklımda yoktu bu başlığı görünce bi acaba dedim hazır kurum sınavlarına çalışıyorken ...
-
@Hunter28 başvur kardeşim gelmeme ihtimali yuksek ama gelme ihtimali de var için rahat eder an azindan
-
@AndOne hocam yardımcıyken yüksek lisansa izin veriliyormu?
-
@Mambaa P23 puanları genel olarak düşük benimde p48 92 P23 86 çoğu kişinin Böyle iktisat ve işletme mezunları hariç
-
@Willsmithh bende bunu söylüyorum da arkadaş aksini iddia ediyor.
-
Fotograf yukleyebilen oldu mu her seferinde hata aliyorum,paintten de tam 600x800 olmuyor bilgisi olan var mı acaba
-
@tupacshakur fotoğrafçıda belirttim yaptılar .
-
arkadaşlar ufak bir hata yaptım işlemlerim bittikten sonra kaydettim ama şimdi bilgilerimi bir türlü düzeltemiyorum hata veriyor aynı anda iki pencere açılmaz diyor ne yapmalıyım yardım lütfen
-
@mülakatzedee ben de aynı sorunu yaşamıştım farklı bir telefondan tekrar başvuru yaptım oldu. Başka bir cihazdan tekrar deneyin isterseniz
-
@htcnr sizde de aynı anda pencere açılamaz gibi bir hata verdi mi? Ben kaç kere girip çıktım bir türlü düzeltemedim