Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hakimehanımm evet
-
bence turnesi bol bir meslek olur. malum tapu dairelerindeki rüşvet olayları da cabası. çok yüksek puanı olup da tapu aşkıyla yanmayan gençler diğer ilanları da bekleyebilir bence
-
Başvuru formu tek sayfa yapılabiliyor mu uğraşıyorum hep 2 sayfa çıkıyor
-
@ankara19 yapılır hocam. Sağ yanda düzenleme kısmı çıkıyor yazdırırken. Evde yapacaksanız oradan halledersiniz. Dışarıda çıkartırsanız söyleyince yaparlar.
-
@onuktekin teşekkür ederim hocam
-
@ankara19 rica ederim. Başarılar.
-
Arkadaşlar bu sağlık raporu beyanı ve t.c numarası beyanını nasıl yaptınız
-
400 kişiye yakın başvuru var 400 kişi içinde hem hukuk hem de teknik başvuruları var. hakkımızda hayırlısı
-
@guy-mağduru siteden doldurduğumuz form bunları içeriyor. Ayrı belgeler dolduruluyor.
-
Arkadaşlar bugün ptt kargoya teslim ettim pazartesi günü bitene kadar kuruma ulaşmış olur mu?
-
Lütfen hakimliğe girenler buna başvurmasın zaten sayı az kimsenin hakkına girmeyin
-
Baslik cok sessiz basvurularda bugun bitiyor en son 400 du basvuru sayisi acaba kaca ulasti bir duyumu olan var mi ve sizce kacla kapatir
-
Ben cuma günü kargoya verdim başvuru evraklarını. Bugün 12 buçukta teslim edildi diye görülüyor. Başvuru kaydı yapıldığında mesaj yada mail geliyor mu kurumdan. Bi aksilik çıkacak diye endişe ediyorum.
-
@70kuralliii 370 Di ben götürdüğümde.bugün götürdüm .ayrıca postadan gelenler buna dahil değil dedi adam .
-
@Seadorf arayın sorun hocam .ilanda telefon numarası vardı .
-
@Seadorf benim de bugün 12buçuk gibi teslim edilmiş ve mail geldi şimdi başvurunuz tamamlandı diye.
-
@ekeblad teşekkürle, mail geldi hocam başvurunuz kaydedilmiştir diye.
-
409'du öğleden sonra 2 buçuk gibi verdim. Başvuru sayısı 420'yi geçmeyebilir.
-
@onuktekin sadece elden 400 civarı posta hariçmiş bide bu imza alındı belgesi kadwr saçma olay yok madem belge vereceksin baştan ver herşeyi verdikten sonra aradan zaman geçiyor öyle arıyorlar belge almadınız diye
-
@kalemcanavarı benim de öyle oldu. Yakındaydım yoksa geri almaya gitmezdim.