Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Genelgeye göre sokağa çıkma yasağı Cumartesi saat 20:00'da başlıyor. Sorun yok onun için.
-
Mail attık dedilerde bana gelmemis mail gelen oldu mu
-
@selcukuyanis aynen. bende endişe ettim lakin tebliğe göre bir sıkıntı yok.
-
Sinava ulasim icin 10dan once yollarda olacagiz nasil problem olmuyor anlamadim?
-
@bebekendüstri yasak cumartesi saat 20.00 den itibaren geçerli dostum.
-
@ankara19 Bana gelen mailler
MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI YAZILI SINAVI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
1.Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 21.11.2020 tarihinde cumartesi günü saat 10:00'da Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ORAN yerleşkesinde E Blok lise ve yüksekokul salonlarında yapılacak olup, adaylar sınav yerine kendi imkanlarıyla geleceklerdir. Özel araçlarıyla gelecek adayların araçlarını park edebilecekleri park yeri mevcut olup, araçlarının araması yapılarak içeriye alınacak ve yerleşke içerisine park edebileceklerdir. Ancak her türlü sorumluluk kendilerine ait olacaktır.
Sınav yeri, başvuruların alındığı Demirtepe Ek Hizmet Binası veya Genel Müdürlüğümüz Dikmen Caddesi üzerindeki merkez bina OLMAYIP aşağıda bağlantısı verilen adrestedir.
https://goo.gl/maps/PknpZ4SQT8CBGDn37
2.Yerleşke ve binaya giriş için T.C. kimlik kartı veya nüfus cüzdanınızı yanınızda hazır bulundurmanız gereklidir. Sınav giriş belgeleri sınav salonlarında dağıtılacaktır.
3.Yerleşke içerisine hiçbir şekilde emanet eşya ve aday yakını alınmayacaktır.
4.Adaylar bina içerisine saat 09:30'dan itibaren güvenlik görevlilerince teknik cihazlarla aranılarak, ateş ölçer ile de ateşleri ölçülerek ve kimlik belgesi kontrol edilerek alınacaktır. Yerleşkeye ise, daha erken saatlerde girebileceklerdir. Ayrıca havanın soğuk veya yağışlı olması durumunda erken gelen adaların mağdur edilmemesi için kimlik kontrolü, ateş ölçümleri ve cihaz ile aramaları yapılarak spor salonunun tribün bölümüne alınabilecektir.
- Adayların, yanlarında her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük (alyans hariç), broş ve diğer takılar, her türlü plastik, cam eşya ve metal içerikli eşyalar, (etiketsiz 1 adet su şişesi hariç) her türlü elektronik/mekanik cihaz (hesap makinesi hariç) ve her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer ve benzeri araçlar ile binaya girmesine izin verilmemesi, sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür cihazları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacağının bilinmesi ve bildirilmesi, (Sağlık kurulu raporu ile kanıtlanmış hastalığı olanların rapor gereği kullanmak zorunda olduğu ilaç ve gıdalar bu kapsamın dışındadır.)
6.Adaylar yerleşkeye, binaya ve sınav salonlarına cep telefonu, hesap makinesi, çanta, cüzdan, anahtar, kalem, silgi ve kalemtıraş ile girebileceklerdir. Ancak cep telefonu ve her türlü haberleşme araçları kapalı şekilde görevlilerin belirteceği yerlere konulacaktır.
7.Teknik bölümden sınava giren adaylar programsız, trigonometrik fonksiyonlu hesap makinesi kullanabilecektir. Program veya metin yüklenmiş hesap makinelerinin kullanımı yasak olup tespiti halinde kopya işlemi uygulanacaktır.
8.Sınav saat 10:00’da başlayacak ve 12:30’da sona erecektir. (150 dakika). Bu süreye yabancı dil sınavı da dahildir. Adaylar sınav saatinden sonra salonlara alınması son bulacağından sınav başladıktan sonra (10:00) gelen adaylar yerleşkeye, binaya ve salonlara alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonra salondan dışarı çıkan aday tekrar salona alınmayacaktır.
9.Bina girişinde yapılacak kontrolde riskli bulunacak adaylar, HES kodu kontrolünde durumunu riskli olarak belirtilen adaylar ile hasta olduğunu veya durumunun şüpheli olduğunu beyan eden adaylar spor salonunda sınava alınacaktır.
10.Sınav sırasında uyulması gereken kurallar sınav öncesi adaylara duyurulacaktır.
ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİZ
2. MAİL
**21.11.2020 CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI VE SINAVDA BULUNDURULMASI GEREKENLER
MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI YAZILI SINAVINA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE**
İçişleri Bakanlığının 18.11.2020 tarihli 19161 sayılı Genelgesi ile 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00 a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00 den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması getirilmiştir.
Genelgede,
-
ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan BİR refakatçi) ile sınav görevlileri,
-
Şehirlerarası toplu ulaşım araçlarında (uçak, otobüs, tren, gemi vb.) görevli olanlar ile bu toplu ulaşım araçlarıyla seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ibraz ederek belgeleyenler,
Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmuşlardır.
Sokağa çıkma kısıtlaması sınavdan sonra akşam 20:00 den sonra başlayacağından adayların sınava gelişlerinde herhangi bir engel bulunmamaktadır.
Ankara dışından gelecek adayların ikametlerine dönüşte herhangi bir sorun yaşamamaları için,
-Özel araçları ile gelenlerin sınavda verilecek sınav giriş belgelerini,
-Toplu ulaşım araçlarıyla gelenlerin ise sınav giriş belgeleri ile bilet veya rezervasyon kodlarını mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Yazılı sınava girecek adayların sınav sırasında yanlarında;
-
Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı,
-
Yumuşak kurşunkalem ve silgi,
-
Programsız trigonometrik fonksiyonlu hesap makinesi (Teknik Bölüm),
Bulundurmaları gerekmektedir.
-
Bana mail gelmis
-
Teşekkür ederim gelmiyor bana ya mailler yeni bir bilgilendirme olursa haberdar ederseniz çok iyi olur teşekkürler
-
Mail gelmiş. Sıkıntı yok arkadaşlar sınav yapılcakmış ama giriş belgesini kapıda girişte falan vercekler demi. Çünkü hangi sınıfta girceğimize dair bir açıklama yapmamışlar
-
Banada gelmiyor mailler ankarada elden başvurduk diye mi acaba
-
Gereksiz e postaya düşmüş şimdi farkettim
-
@ankara19 spam yada gereksiz kutusuna bakın.
@whshw, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mail gelmiş. Sıkıntı yok arkadaşlar sınav yapılcakmış ama giriş belgesini kapıda girişte falan vercekler demi. Çünkü hangi sınıfta girceğimize dair bir açıklama yapmamışlar
yerleşke girişinde ve bina girişinde yönlendirme olacakmış. sınav giriş belgeleri sınav salonunda dağıtılacakmış.
-
Sınav yeri neredeymiş öyle Orası Ankara'dan en az 2 derece daha soğuk olur. Daha da soğuk olabileceğini düşünüyorum. Ulaşım konusunda da organize olup Kızılay ya da AŞTİ'den taksi tutup masrafı bölüşebilirsiniz. Ankara'da yaşayan ya da sınav öncesi gelip Ankara'da kalan arkadaşlar taksiyle gidecekseniz öncesinde durakla konuşun.
-
kızılay'dan 185 ya da 173 nolu otobüsler ile ulaşım sağyalabilirsiniz. yine sorun şoförlere.
-
Hocam bu meclisin ve maliye Bakanlığı'nın biraz yukarısında genel müdürlük var orda mi sınav acaba?
-
@guymağduru ora değil demiş zaten hocam, baya yukarda kalıyor haritaya bakın
-
@babanınoglukemal Sabah 10'a kadar yasak var. Sınav da 10'da başlıyor. Bu yüzden otobüs bulmak ve sınava yetişmek zor olabilir. Bu yüzden taksi dedim. Otobüslerin durumu için de bilgi almak lazım. Hakimlik sınavı da var. Erken gitmeye çalışmak lazım. Sabah taksi de bulunmayabilir.
-
@onuktekin taksi her türlü bulunur hocam sıkıntı olmaz
-
Arkadaşlar sınav kaç saat sürer sizce kaç soru olacak
-
@ekonometrisyen 8.Sınav saat 10:00’da başlayacak ve 12:30’da sona erecektir. (150 dakika). Bu süreye yabancı dil sınavı da dahildir.
Böyle yazmışlar gönderdikleri e-postada. Sorular uzun cevaplar isteyen sorular değildir bu durumda diye düşünüyorum.