İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
1 saattir girilmiyor yine bir güncelleme yapıyor olabilirler
-
@mülkiyeli45 evet hocam giriş yapılmıyor
-
Aynen hata veriyor hala yarın düzelir
-
arkadaşlar sizlerden bi ricam olacak. elinizde bu sınavla ilgili alan dışındaki konulardan not kitap vs olan var mı ? bi arkadaş yazmıs ankara da bi yerde varmış sanırım ama benim oraya ulaşma durumum yok. Allah razı olsun..
-
Akfon il göç ile ilgli 2cilt hazırlamış not yaklaşk 1000sayfa görnce almaktan vazgeçtim çok da iyi olduğu söylenemez face gruplarında bi dosya dolanıyo ilgöçle ilgili ona bakabilirsiniz
-
@abdulaziz bu başlıkta paylaşılan notlar var ama inceleme fırsatım olmadı, 54. sayfada olması lazım bir bakın isterseniz belki işinize yarar.
-
@nemecsek eyvallah hocam sagolasın
-
@birmagdur tamam tesekkür ederim bi bakayım
-
arkadaslar 88 puan ile beklemedeyim henüz ders çalışamıyorum ? Sizce kaç ile kapatır tahminiz nedir ?
-
@yorgun-_iibfli 85-86 arası.
-
@abdulaziz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
arkadaşlar sizlerden bi ricam olacak. elinizde bu sınavla ilgili alan dışındaki konulardan not kitap vs olan var mı ? bi arkadaş yazmıs ankara da bi yerde varmış sanırım ama benim oraya ulaşma durumum yok. Allah razı olsun..
Önceki sayfalarda not paylaştım bakabilirsiniz
-
@aslan-reyiz bi arkadaş söyledi teşekkür ederim hocam
-
Hocam diplomanın fotosunu çekip jpeg olarak yükledim sonucunda kayıt başarılı dedi onu pdf olarak yüklemek zorunda değiliz dimi?
-
@weber kullanıcı adını ne yazıyoruz?
-
@weber yok hocam değiliz
-
@tysbyno-hi TC
-
Başvurup kaydettim ama oldu mu olmadı mı bişey anlamadım
-
@denetcii dostum yazıyorum ama giriş yeri aktif olmuyor bende mi bir sıkıntı var acaba
-
@tysbyno-hi Hocam zaten mail gelmesi lazım kullanıcı adınız tc nizdir diye.Baştan kaydolmayı deneyin sistem biraz kötü
-
@denetcii mail geldi kardeş sistemsel bir sıkıntı bar heralde giriş yeri tıklanamıyor