İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@sbf12345 http:// unitag. asbu. edu. tr/basvuru/
-
Bilgileri doldurdum fakat başvuru tamamlanıp tamamlanmadı mı anlayamadım nasıl anlayacağız?
-
@elinor-ostrom teşekkürler
-
@elinor-ostrom bilgileri yazıyorum %95 te kalıyor benimki neden acaba
-
başvuru belgesinin çıktısını alma gibi bir durum var mı arkadaşlar
-
@elinor-ostrom bilgileri doldurup kayıt et kısmına tıkladıysanız tamamdır zaten bir sıkıntı olsa hata verirdi
-
@black sisteme tekrar girdiğimde özgeçmiş görünmüyor bi de fotoğraf yüklememe rağmen fotoğraf ile ilgili yazı çıkıyor ama girdiğimde profile fotoğraf duruyor
-
@sbf12345 hocam ben göremedim % falan
-
@elinor-ostrom uyarı sayfayı her yenilemede çıkıyor onda bir sorun yok bir nevi hatırlatıcı
fotoğraf hariç diğer belgeleri yükleyince göremiyorsunuz ama sisteme kayıt ediliyor hatta tekrar yüklediğinizde sağ üst köşede file changed yazıyor
-
@black teşekkür ederim sıkıntı yok o zaman
-
@luthor he öyleyse yapılabilir hocam
-
@elinor-ostrom hocam ben ilk girişteyim hala ad soyad şifre oluşturma falan user ıd ye ne yazıyoruz anlamadım.
-
Bence bu sistemi bi düzeltmeleri lazım çok karmaşık. Herkes şüphede. Bir şeyler ekleniyor ama görünmüyorsa insan bi tedirgin oluyor. Ben biraz bekleyeceğim başvuru için ne de olsa 2 şubat son günü.
-
@alicnplt94 Başvuruyu sonradan güncelleme yok mu?
-
ÖSYM sonuc belgesini nasıl yüklediniz arkadaşlar çok büyük ekran resmi de alamıyorum bilgisayardan
-
@denetcii Hocam sayfayı yazdır de.Yazdırma sayfasında sol tarafta degistir seceneginile pdf olarak kaydet de.Direk pdf formatinda iki sayfa olarak kaydediyoe.Onu yukleyin.
-
@luthor Sağolun hocam yarın da girip diplomayı taratayim bari baksana diplomasının fotoğrafı olmayan bir ben varım galiba:)
-
@denetcii Ben onu da telefondan yaptım.Taratma programları var ondan taratıp kaydettim.4 ilana yolladım sorun olmadı.
-
@luthor özele bir bakabilir misiniz hocam
-
ben siteye giriş yapamıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ?