İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar ben sadece kpss bilgilerini ekleyebildim ve tamamlanmadı yazıyor. Diğer bilgileri nerden ekleyebiliriz?
-
Ne saçma bir sistem ya otomatik düşmesi gereken verileri tek tek elle yazdırıyorlar
-
@alexdesouza Yukarda ad-soyad yazan kısma tıkla hocam
-
@redcrossbjk aynen bende de yüklediğim halde güncellemek için tekrar girdiğimde yüklenmemiş oluyor
-
arkadaşlar ben sisteme bile giriş yapamıyorum. user ıd tc yi yazıyorum şifreyi yazıyorum ama orda giriş butonu sönük kalıyor ve giriş için basamıyorum. şifremi yenile diyorum onay kodu yerine bu sefer de kodu yazamıyorum bu ne mal sistem böyle.
-
@aylin Az önce tekrar siteye giriş yaptım da başvuru tamamlandı filan yazıyor. sizde bir tekrar bakın isterseniz
-
Arkadaşlar fotoğraf , mezuniyet belgesi ve Kpss sonucunu yükledim yüklenecek başka bir şey var mı cv falan gerekiyor mu ? Tamamlandı yazıyor ama emin olamadım.
-
@fişek-morgen hocam sönük kalsada tıklayın herkeste aynı oluyor ama tıklayınca açılıyor
-
özgeçmişi cv olarak mı yüklediniz arkadaşlar? guydaki gibi başvuru sayfasında yazmamızı isteselerdi keşke
-
Arkadaşlar bende de mezuniyet belgesini yüklüyorum çıktıktan sonra tekrar girdiğimde mezuniyet belgesi gözükmüyor ama başvuruya da tamamlandı yazıyor yardımcı olabilirmisinizz
-
@myboss aynı durumu çok kişi yaşıyo anlayamadık daha mail atmayı düşünüyorum bugün
-
arkadaslar iyi calismalar, akfondan göc notu hakkinda bilgi sahibi olan notu alan var mi hukuk maliye iktisat disinda kalan konular icin yeterli mi ?
-
@ezekiel-hghar ben aldım sadece yabancılar hukukuna baktm kanunu koymuş arkasından da test ve bosluk doldurma soruları koymuş.Diger konulara da üstün körü baktım.Toplama bilgisayar gibi her yerden bişey kopyalamışlar pek umut verici değil
-
@ezekiel-hghar o notu alacağınıza göç grubunun dosyalar kısmında vardı döküman ona çalışın daha iyi
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla profil oluşturmaya gerek yok. KPSS bilgilerini girdiğimizde 'tamamlandı' yazıyor.Bu da sadece puan sıralaması için yeterli.
-
@denetcii tesekkurler. toplama yapacaksan kendin toplayacaksin der unlu bir bilgisayar tamircisi
-
@asya facebook goc grubu degil mi
-
@ezekiel-hghar aynen hocam ben ordan indirmiştim
-
@asya tamamdir hocam saolun
-
ya valla deli olcam giriş butonu hala sönük basınca yine olmuyor bir çare söyleyin gençler