İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@pirinçkimirinçki teşekkür ederim oldu.
-
@alicnplt94 Başvuru iptal seçeneği var.Sonuç alanlar başvurusunu geri çekebilir.
-
@luthor tek sayfa küçülsede okunuyor ben tek sayfa yaptım sıkıntı olmaz
-
arkadaşlar diploma yazmış ama e devletteki mezuniyet belgesini yükledim ben sıkıntı olur mu o?
-
@iyakşamlar ben de geçici mezuniyet belgesi yükleyeceğim diploma almadım henüz. Nasıl yüklediniz? Sonraki girişte bakıyorum silinmiş oluyor
-
@iyakşamlar Ben sayfayı yazdır dedikten sonra soldaki değistir seceneginden pdf olarak kaydet dedim.Onu yukledim daha iyi oldu bence.Pdf de kabul ediliyor.
-
@pirinçkimirinçki geçici mezuniyet belgesini okuldan almadım ben e devletteki mezuniyet belgesini jpgye çevirip yükledim fakat bende emin değilim illa diploma mı istiyorlar?birde başvuru durumunda kayıt açıldı yazıyor yani başvuru yaptımmı yapmadımmı bilmiyorum
-
Özgeçmişi ne şekilde yüklersem yükleyeyim bir sonraki girişimde silinmiş oluyor. word, pdf, jpeg hepsini denedim.
-
@luthor doğrudur sınırlamamışlar o zaman,bende hazır jpg duruyor onu kullanıyorum
-
Sistem inanılmaz kötü.Her seyi yapip cikis yaptiktan sonra tekrar giriyorum.Yukledigim tum dosyalar silinmis oluyor.
-
@luthor evet kıllanmamak elde değil
-
arkadaşlar 1sayfa bişey dolduruyoruz değil mi puan bölümü göremedimde ben mi yanlış yapıyorum acaba
-
@birmagdur puan ve kpss bilgileri başvur dedikten sonra çıkıyor
-
@luthor yarın arayıp soracağım bunu, biraz önce aradım ilgilenenler gitti yarın arayın dediler. Benimde olacağı yok ama nolur nolmaz uğraşıyorum
-
arkadaşlar sistem dosyalarınızı silmiyor siz bir kere yüklediyseniz tamam. Hatta şöyle anlayabilirsiniz ikinci yüklemeniz de sağ üstte ingilizce olarak dosyanın değiştirildiği yazıyor yani ilk yüklenen dosyanızın yerine yeni yüklediğiniz dosya geliyor
-
@pirinçkimirinçki çok teşekkürederim
-
@denetcii daha önceden resmini çekmiştim ama tarayıcı varsa o şekilde de ekleyebilirsiniz. Genelde başvuru sistemlerinde resim formatı yüklenebiliyor diye öyle ekledim ama burada nasıldır bilmiyorum
@iyakşamlar daha eklemedim ama resim formatında eklerim veya pdf kabul ettiğini söylüyorlar o şekilde de ekleyebilirim
-
arkadaşlar Gizlilik hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
-
@sacred123 baştakı http kısmını silerek deneyin hocam.
-
arkadaşlar şu başvuru linkini bir türlü bulamadım, rica etsem bir arkadaş paylaşabiilir mi ?