İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@rootofallevil hocam başvurmadım ben bu ilana ama açıkçası merak ediyorum burda bahsedildiği gibi uçuk puanlarda beklemiyorum açıkçası meslek çok popüler ve sevilen bir meslekte değil bahsedilen puanları alanlarında başka tercihleri olucaktır muhakkak , 84 içime doğan
-
geceye kalma ihtimali var mı?
-
@moonlight bi arkadas aramis da ona gece 12 ye kadar aciklanacak demişler
-
@maxmin alım sayısının az olması işsizlik faktörü derken insanlar ister istemez sevmedikleri mesleği yapmak zorunda kalıyorlar. Ekmek aslanın bağırsaklarında artık
-
@rootofallevil hocam aslanın bağırsağına katılmakla beraber 20 kişi alıncak ve ekstra mevzuat çalışma yükü var yani yüksek puanlı adamlar için merkez göç düşünülmesi sgk denetmenlik guy düşünülmesi daha olası sonucu gerçekten merak ediyorum ama
-
arkadaşlar şu %20 lik olan Genel Müdürlüğün görev alanına ait temel bilgiler nereden çalışacağız? Bir de yabancılar hukuku için Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nundan çalışsak yeterli mi?
-
Bugün açıklanacağı yazmış ilanda ama açıklanmadı hala.
-
Bir haber yok mu arkadaşalr, 23.59 da mı açıklanacak bu şaheser
-
@moonlight Zevk alıyorlar herhalde gece yarısı açıklamaktan. Son yıllarda çok popüler oldu geç açıklanma işi.
-
Yalnız www.sınav.asbu.tr den ilan edilecek diyo ama siteyede girilmiyor
-
Ben sabahtan beri giriyodum demmeki açıklanacak bozulduğuna göre
-
@myboss https:// www. asbu. edu. tr/tr/duyurular
Buraya bakın hocam. Açıklanırsa burda yazar diye düşünüyorum. -
Sanırım bağlantı adresinde sıkıntı var ben normal bir şekilde girebiliyorum yine anasayfaya
-
Siteyi çökerttik heralde ben de deniyorm bağlantı kesilio
-
Sınavı yapacaklarını unuttular heralde
-
Böyle saçmalıklar maalesef her kuruma sıçramış bulunmakta. Süre ilerledikçe süreç kısalması gerekirken tam tersi olmakta. İşi ehline vermezsen daha iyi günler olduğunu düşünüyorum
-
Ankara sosyal bilimler Üniversitesi normalde de toplama kampı gibi ne yaptığı belli değil asbü hep böyle.
-
2 şubatta başvuru bitti ,bugün 4. gün , ilanda 6 şubat yazıyor.. günün illa son saat son dakika saniyesini beklemek zorundalar mı? sanırım öyleler.. inanamıyorum tam konsantre olabilmek için sabah 9 dan beri kritik puanımla bu listeyi bekliyorum.. Yemin ederim sınav kazanmak bin tane mülakattan elenmek 'beklemek' kadar yormuyor beni.. sinir hastası ettiler bizi sonumuz hayrolsun.
-
@moonlight Doğru diyorsun hocam en korkmadığımız şey sınava girmek yeter ki sınav olsun. Zaten bizi yoran sınav dışındaki işlemler. Akşam oldu liste yok ortada.
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.